Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ώρα ημιτελικών: Η δοκιμασία του Ολυμπιακού και η… εκδίκηση του Παναθηναϊκού

Ώρα ημιτελικών: Η δοκιμασία του Ολυμπιακού και η… εκδίκηση του Παναθηναϊκού

Συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδος, με τον Ολυμπιακό να έχει δύσκολο έργο κόντρα στον Προμηθέα και τον Παναθηναϊκό να θέλει… εκδίκηση από τον Άρη.

Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδος, πράξη δεύτερη. Μετά τις δύο μέρες των προημιτελικών, ήρθε η ώρα να μάθουμε το ζευγάρι του τελικού, που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι (18:00) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη λίγες μέρες μετά τη μεγάλη νίκη των κίτρινων στο ΟΑΚΑ, με τους Πράσινους να θέλουν… εκδίκηση και φυσικά την πρόκριση στον τελικό. Οι δύο ομάδες είχαν μία μέρα παραπάνω ξεκούραση με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν του ΠΑΟΚ και το «τριφύλλι» της ΑΕΚ.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λούκα Βιλντόζα που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και έμεινε προληπτικά εκτός, και έτσι ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι θα πάρει τη θέση του. Από την άλλη, ο Γιάννης Καστρίτης δεν έχει καθόλου στη διάθεσή του τον Ρομπέρτο Γκάλινατ, ενώ αμφίβολος είναι ο Γιώργος Φίλλιος.

Ο δεύτερος ημιτελικός

Στο δεύτερο ματς της ημέρας (21:00), ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τον Προμηθέα σε ένα ματς που δεν θα είναι σίγουρα εύκολο. Οι Ερυθρόλευκοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στο Περιστέρι, ενώ οι Πατρινοί έπαιξαν στο… ρελαντί και διέλυσαν τον Πανιώνιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στον τραυματία Νάιτζελ Γουίλαμς-Γκος που υπέστη έναν μυικό σπασμό στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού ποδιού στον προημιτελικό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός, με τον Μπραζντέικις να επιστρέφει. Στο άλλο στρατόπεδο, ο Ηλία Παπαθεοδώρου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024