Ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του Περιστερίου στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου απόψε (21:00) θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Προμηθέα Πάτρας για μια θέση στον τελικό.
Όπως κάθε φορά, έτσι και σήμερα, η ΚΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την παρακάμερα της αναμέτρησης, με όσα δεν συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά του παιχνιδιού με το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη.
Από το βίντεο ξεχωρίζει ο πάθος του Γιώργου Μπαρτζώκα που «ζει» κάθε παιχνίδι στο… έπακρο, η επική κίνηση του Αϊζάια Κάνααν ο οποίος παρακολουθούσε τους συμπαίκτες του από το τζαμάκι της πόρτας, αλλά και η παρουσία του κόσμου που έσπρωξε τους Πειραιώτες προς τη νίκη.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
LIVE: Ηρακλής – Μύκονος Betsson. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ηρακλής – Μύκονος Betsson για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο Ανδρέας Τεττέη εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Πλζεν και εμφανίστηκε σίγουρος πως οι πράσινοι θα δείξουν κάτι διαφορετικό στην αναμέτρηση.