Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυφάδα: Ο καπετάν-Σπύρος θρηνεί τον χαμό της αδελφής του και του κουνιάδου του λέει ο δικηγόρος του

Γλυφάδα: Ο καπετάν-Σπύρος θρηνεί τον χαμό της αδελφής του και του κουνιάδου του λέει ο δικηγόρος του

Κακώς μέσα στο κάδρο μπήκε και η ενδοοικογενειακή ιδιωτική διαφορά, λέει ο συνήγορος του Σπύρου Καρνέση - Ο «Άρης» δεν είχε καμία σχέση με αυτό

Η οικογένεια Καρνέση εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, όπως και όλο το πανελλήνιο, από την τριπλή δολοφονία στη Γλυφάδα, όπου η Μαρία Καρνέση, ο Αντώνης Βλασσάκης και ο καπετάνιος Ηλίας Κουκουλάρης έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες του 76χρονου Αιγύπτιου.

«Η οδύνη που προκάλεσε η δολοφονία επιτείνεται όταν γίνεται φέιγ-βολάν η ενδοοικογενειακή διαφορά που είναι άσχετη» λέει ο δικηγόρος του Σπύρου Καρνέση

«Ο καπετάνιος είναι συγκλονισμένος από την τριπλή δολοφονία. Θρηνεί τον χαμό της αδελφής του και του κουνιάδου του», δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Μανωλογιάννης, δικηγόρος του καπετάνιου Σπύρου Καρνέση, με αφορμή τη δολοφονική επίθεση στα γραφεία της εταιρείας στη Γλυφάδα.

«Ουδεμία σχέση με τα εσωτερικά της οικογένειας»

Ο κ. Μανωλογιάννης επισήμανε ότι «αυτή η τραγωδία είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά εγκληματολογικά χρονικά. Μέσα σε αυτό το κάδρο μπήκε και η ενδοοικογενειακή ιδιωτική διαφορά, διαφωνία, διένεξη μεταξύ μελών της οικογένειας που περιελάμβανε και κάποιους από τα θύματα, την αδελφή και τον κουνιάδο, η οποία όπως είπε «κρατήθηκε στο πλαίσιο της ιδιωτικότητας».

«Το τραγικό γεγονός με την οδύνη που προκάλεσε, έρχεται αυτή η οδύνη να επιτείνεται όταν γίνεται φέιγ-βολάν αυτή η ενδοοικογενειακή διαφορά», πρόσθεσε.

Ο κ. Μανωλογιάννης τόνισε ωστόσο ότι «ένας δολοφόνος και ταυτόχρονα αυτόχειρας λειτουργεί για τον εαυτό του. Ο δράστης είναι αμέτοχος στην ενδοοικογενειακή διαμάχη».

«Ο δράστης ήταν ένας άνθρωπος της οικογένειας, τον είχε βαφτίσει Χριστιανό η μητέρα του εντολέα μου. Καταλαβαίνει κανείς τους δεσμούς που αναπτύσσονται αλλά δεν είχε καμία σχέση με τα εσωτερικά της οικογένειας» κατέληξε ο δικηγόρος του Σπύρου Καρνέση.

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024