Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι δωδεκάδες Ολυμπιακού και Περιστερίου για τον προημιτελικό του Κυπέλλου

Οι δωδεκάδες Ολυμπιακού και Περιστερίου για τον προημιτελικό του Κυπέλλου

Οι επιλογές των Μπαρτζώκα και Σπανούλη για τον προημιτελικό του Κυπέλλου.

Χωρίς εκπλήξεις οι επιλογές των Γιώργου Μπαρτζώκα και Βασίλη Σπανούλη για τον τρίτο προημιτελικό του ΟΠΑΠ Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι (18:00).

Για τον Ολυμπιακό πέρα από τον τραυματία Μιλουτίνοφ έμεινε εκτός ο Ίνγκας Μπραζντέικις ως έβδομος ξένος, αλλά και ΜακΚίσικ-Σίκμα, οι οποίοι είναι εκτός του ρόστερ για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Για το Περιστέρι δεν υπάρχουν τραυματισμοί, ενώ εκτός είναι ο Τζέιλεν Χαντς που την Τετάρτη αποδεσμεύτηκε.

Αναλυτικά οι 12αδες των δύο ομάδων για τον προημιτελικό:

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος, Ράιτ, Κάνααν, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Ν. Μήτρου-Λονγκ, Φαλ, Παπανικολάου, Πίτερς, Πετρούσεφ, Τανούλης.

Περιστέρι bwin (Σπανούλης): Ε. Μήτρου-Λονγκ, Ράγκλαντ, Ντάνγκουμπιτς, Ξανθόπουλος, Λοβ, Πουλιανίτης, Κασελάκης, Ρένφρο, Γουίλιαμς, Τόμπσον, Χουγκάζ, Ζούγρης.

Oι λόγοι πίσω από την απόφαση του Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Περιστέρι για τον προημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, και ο Γιώργος Μπαρτζώκας κλήθηκε να κόψει έναν παίκτη από τους επτά ξένους που έχει στη διάθεσή του.

Ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε πως αυτός θα είναι ο Ίγκνας Μπραζντέικις, με τον Λιθουανό να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής για το παιχνίδι απέναντι στο σύνολο του Βασίλη Σπανούλη, που θα κρίνει και ποια ομάδα θα περάσει στον ημιτελικό.

Έτσι λοιπόν οι έξι ξένοι με τους οποίους θα παραταχθούν οι Ερυθρόλευκοι είναι οι εξής: Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Μόουζες Ράιτ και Μουστάφα Φαλ. Πέραν του Μπραζντέικις, εκτός θα είναι ο τραυματίας Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά και Σακίλ ΜακΚίσικ, Λουκ Σίκμα που δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα.

Θυμίζουμε πως ο Μπαρτζώκας δεν θέλησε να προχωρήσει σε κάποια αλλαγή στην επτάδα των ξένων, κρατώντας την ομάδα του όπως είναι αυτή την στιγμή, με την τελευταία αλλαγή να έχει γίνει πριν περίπου τρεις εβδομάδες, όταν ο Μόουζες Ράιτ πήρε τη θέση του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024