Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσβολή στον Κασσελάκη η αποχή Πολάκη, λέει ο Γεωργιάδης, κουβέντα όμως για τις 51 διαρροές στη ΝΔ

Προσβολή στον Κασσελάκη η αποχή Πολάκη, λέει ο Γεωργιάδης, κουβέντα όμως για τις 51 διαρροές στη ΝΔ

Μεταξύ των 51 διαρροών και υπουργός

Την αποχή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, από την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο ισότητας στο γάμο, το οποίο υπερψηφίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή, σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για προσβολή προς το πρόσωπο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη από τον βουλευτή Χανιών.

Ωστόσο ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν ανέφερε κουβέντα σε ότι αφορά στις διαρροές που σημειώθηκαν στη Νέα Δημοκρατία.

Και εξηγούμε.  Σχεδόν ο ένας στους τρεις «γαλάζιους»- δεν είπε «ναι» στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, γεγονός που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Να σημειωθεί μάλιστα, ότι είχε προηγηθεί και η παρέμβαση του ίδιου πρωθυπουργού με προσωπικές επικοινωνίες που είχε τις προηγούμενες ημέρες με τους διαφωνούντες βουλευτές, χωρίς ωστόσο -όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος- να μπορέσει να τους αλλάξει την άποψη.

Συνολικά ψήφισαν 254 βουλευτές, επί της αρχής ψήφισαν «ναι» 176, «όχι» 76 και παρών 2.

Ο λαλίστατος κατά τ’ άλλα υπουργός Υγείας, Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος δεν αφήνει συνήθως να πέσει καρφίτσα κάτω, αυτή την φορά αποφάσισε να επιλέξει τον δρόμο της σιωπής.

Πολλοί πάντως είναι αυτοί που αναρωτιούνται, πως αν η αποχή Πολάκη είναι προσβολή για τον Κασσελάκη, τότε τα 20 «όχι» και οι 31 αποχές από το κυβερνών κόμμα, παρά την γραμμή που είχε δώσει το Μαξίμου, τί είναι και πώς ακριβώς αξιολογούνται;

Περί προσωπικής προσβολής

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας, με νέα ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέρει πως ο κ. Πολάκης «προσπάθησε στην αρχή να κοροϊδέψει τον Αρχηγό του και το Πανελλήνιο, πώς δήθεν δεν ήρθε στην χθεσινή ψηφοφορία λόγω εκτάκτου χειρουργείου…ανέβασε όμως φωτό που αποκάλυπταν το ψεύδος καθώς είχαν άλλη ημερομηνία».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Μετά την κατακραυγή ανέβασε δήλωση ότι τελικά επίτηδες έκανε αποχή μαζί με πολλούς άλλους βουλευτές…η ευκολία με την οποία προσπάθησε να πει ψέματα νομίζω δείχνει τον αληθινό του χαρακτήρα».

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη έγραψε: «Για να δούμε τώρα τί θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος ο ίδιος είναι παντρεμένος με τον μ. Τάιλερ και στην ουσία η αποχή του βουλευτού του είναι εκτός όλων των άλλων προσωπική προσβολή και αποδοκιμασία της ίδιας του της ύπαρξης».

Η αντίδραση του Πολάκη

Είχε προηγηθεί η αντίδραση του Βουλευτή Χανίων, Παύλου Πολάκη μετά την πρώτη δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έκανε λόγο για «τεράστιο ψέμα Πολάκη».

Αφορμή αποτέλεσε, φωτογραφία που συνόδευε ανάρτηση του κ. Πολάκη από χειρουργείο που μετείχε ο ίδιος, προκειμένου να στείλει εμμέσως μηνύματα για την σημερινή απουσία του από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Επικαλείται χειρουργείο που έκανε δύο μέρες πριν για την σημερινή απουσία του από την ψηφοφορία στην Βουλή» σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης, καθώς δημοσιεύματα θέλουν το εν λόγω χειρουργείο να πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες πριν, σύμφωνα με ιατρικό μηχάνημα που βρισκόταν στο χώρο και φέρει ημερομηνία «13 Φεβρουαρίου».

«Διάβασε βρε πανίβλακα τη δήλωση που έκανα πριν λίγο» ανταπάντησε ο κ. Πολάκης στον Υπουργό Υγείας, για να συμπληρώσει πως «την ώρα που μίλησε για μένα το αφεντικό σου ήμουν στην Κλινική και ασχολιόμουν με αυτόν τον άρρωστο. Έκανα την ανάρτηση για να δείξω πως εγώ έχω δουλειά εσείς δεν έχετε!!!».

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024