Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστυνομικός ντύθηκε αρκουδάκι και συνέλαβε έμπορο ναρκωτικών

Αστυνομικός ντύθηκε αρκουδάκι και συνέλαβε έμπορο ναρκωτικών

Ένα απίθανο σκηνικό που στήθηκε από την αστυνομία του Περού οδήγησε στη σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών. Πώς της έστησαν την παγίδα.

Σε ολοένα και πιο περίεργες τακτικές για να καταπολεμήσει τους εμπόρους ναρκωτικών καταφεύγει η αστυνομία στο Περού.

Φορώντας μια ολόσωμη στολή αρκούδου, ένας τολμηρός αξιωματικός από την Policia Nacional του Περού περπάτησε στο διαμέρισμα μιας γυναίκας που πιστεύεται ότι είναι έμπορος ναρκωτικών στη Λίμα.

Κρατώντας ένα μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς και ένα κουτί σοκολατάκια για του Αγίου Βαλεντίνου, ο αξιωματικός κατάφερε να πείσει τη γυναίκα να κατέβει από το μπαλκόνι και να βγει στον δρόμο.

Δεν ήταν σαφές αν η αστυνομία διέθετε πληροφορίες ότι η ύποπτη γυναίκα περίμενε κάποια έκπληξη για του Αγίου Βαλεντίνου από άλλον άνδρα ή αν απλώς της κίνησε το ενδιαφέρον η περίεργη επίδειξη στοργής.

Το κόλπο έπιασε με τη γυναίκα να συνειδητοποιεί αργότερα τη σοβαρότητα του λάθους της, αφού ο αξιωματικός την έριξε στο έδαφος και της πέρασε χειροπέδες.

Ενώ ο αρκούδος αστυνομικός συνόδευε την ύποπτο μακριά από το σημείο, οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμά της αναζητώντας τα ναρκωτικά.

Ο αγώνας της αστυνομίας

Από την έρευνα που διενεργήθηκε εντοπίστηκε μια στοίβα ναρκωτικών που ήταν κρυμμένη κάτω από ένα στρώμα. Βρήκαν και μια δεύτερη κρυψώνα για ναρκωτικά κάτω από ένα κάλυμμα αποχέτευσης ακριβώς έξω από το σπίτι.

Οι αρχές συνέλαβαν μία ακόμα γυναίκα που μεταφέρθηκε για ανάκριση.

Σύμφωνα με το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Ναρκωτικά και το Έγκλημα (UNODC), το Περού παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς κοκαΐνης στον κόσμο, τροφοδοτώντας μια παγκόσμια αγορά αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως και αφήνοντας τις περουβιανές υπηρεσίες επιβολής του νόμου να αγωνίζονται να αντεπιτεθούν.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024