Κασσελάκης: Θα καταργήσω τις βουλευτικές ασυλίες αν εκλεγώ, δεν θα εκθρέψει η Βουλή άλλον Κώστα Αχ. Καραμανλή
Πυρά Κασσελάκη κατά του Κώστα Αχ. Καραμανλή - «Αν μας τιμήσει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να καταργήσω όλες τις βουλευτικές ασυλίες, όλα τα βουλευτικά προνόμια»
Ανάρτηση σχετικά με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» που αναφέρει ότι είχε σταλεί στον τότε υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, «απόρρητη επιστολή» για το «φόβο δυστυχήματος», πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.
«Αν μας τιμήσει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να καταργήσω όλες τις βουλευτικές ασυλίες – όλα τα βουλευτικά προνόμια. Η Βουλή δε θα εκθρέψει άλλον Κώστα Αχ. Καραμανλή», ανέφερε.
«Είχε ενημερωθεί εγκαίρως για τον ορατό πλέον κίνδυνο να υπάρξει ένα συμβάν μεγίστης σοβαρότητας»
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο πρώην υπουργός «είχε ενημερωθεί εγκαίρως για τον ορατό πλέον κίνδυνο να υπάρξει ένα συμβάν μεγίστης σοβαρότητας» πριν το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.
Η συγκεκριμένη επιστολή φέρεται, σύμφωνα με την εφημερίδα, να στάλθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2021 από τον διευθύνων σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππο Τσαλίδη.
Ο Φίλιππος Τσαλίδης, κατά το ρεπορτάζ της εφημερίδας, «ενημέρωσε τόσο τον ΟΣΕ όσο και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών, επιθυμώντας να μην υπάρξουν σοβαρότερα συμβάντα στην κυκλοφορία στο άμεσο μέλλον».
Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:
Αν μας τιμήσει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να καταργήσω όλες τις βουλευτικές ασυλίες – όλα τα βουλευτικά προνόμια.
Η Βουλή δε θα εκθρέψει άλλον Κώστα Αχ. Καραμανλή. pic.twitter.com/ldNuubDaUU— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) February 14, 2024
- Η Μύκονος στην κορυφή του κόσμου: Το «Πάντεχνον» επέστρεψε με τέσσερα μετάλλια
- «Ραφαήλ ήρθαμε, όμως εσύ έλειπες»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα
- Καλοκαιρινές εκπτώσεις στα Public: Η καλύτερη στιγμή για βουτιά στις έξυπνες αγορές
- Στάρμερ: Αποχωρώ με το χαμόγελο και υπερήφανος για όλα όσα επιτελέσαμε – Αναλαμβάνει ο Μπέρναμ
- ΕΛΑΣ: 5 +1 εμβληματικές παρεμβάσεις στην Παιδεία, για την ενίσχυση της δημόσιας εκπαίδευσης
- LIVE: Η κλήρωση του ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League
- Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης ενδιαφέρεται να εργαλειοποιεί τους θεσμούς για να επεκτείνει την εξουσία του
- Δένδιας για επέτειο τουρκικής εισβολής: Το Κυπριακό παραμένει ζήτημα παράνομης κατοχής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442