Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα 3 πιο τυχερά ζώδια στον έρωτα σήμερα που γιορτάζει ο Άγιος Βαλεντίνος

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια στον έρωτα σήμερα που γιορτάζει ο Άγιος Βαλεντίνος

Ο έρωτας και ο ρομαντισμός γιορτάζεται κάθε χρόνο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Σε ποιους θα χαμογελάσει σήμερα η τύχη περισσότερο;

Ανήμερα της γιορτής των Ερωτευμένων η σύνοδος Άρη- Πλούτωνα στον Υδροχόο εκτοξεύει το πάθος, την ίντριγκα, το παρασκήνιο και τον πόθο στα ύψη. Ποιοι αστρολογικοί συνδυασμοί θα καταφέρουν να βιώσουν μια άκρως ερωτική ημέρα; Δύο ζώδια του νερού ο Καρκίνος και ο Ιχθείς και ένα της γης, ο Αιγόκερως.

Καρκίνος

Για τους Καρκίνους, οι ρομαντικοί έρωτες και οι σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο αυτό το μήνα. Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να εμβαθύνετε σε θέματα συναισθηματικά. Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή, οπότε κρατήστε την αισιοδοξία και εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας για να σας οδηγήσει προς την αγάπη. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, να γνωρίζετε τις πιθανές συγκρούσεις από τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα.

Είναι σημαντικό να προσεγγίζετε αυτές τις προκλήσεις με ανοιχτή καρδιά και μυαλό, αποφεύγοντας τις κρίση για να βρείτε μια ειρηνική λύση με τον σύντροφό σας. Για τους ελεύθερους Καρκίνους, αυτή η ευθυγράμμιση παρουσιάζει μια μοναδική ευκαιρία να προσελκύσουν αγάπη.

Αγκαλιάστε τον αισθησιασμό σας και εκφράστε με αυτοπεποίθηση τις ανάγκες σας σε πιθανές σχέσεις.

Ημέρα πάθους για 3 σήμερα

Αιγόκερως

Αυτή η ημέρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσετε στον εαυτό σας και να νιώσετε καλά με αυτό που είστε.Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα όπως να αλλάξετε το στυλ ή τα χόμπι σας.

Η φροντίδα του εαυτού σας θα σας κάνει να νιώσετε πιο σίγουροι και ελκυστικοί. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, αυτή τη μέρα για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να απολαύσετε μερικές νέες εμπειρίες.

Ιχθύς

Η εστίαση στρέφεται προς την πλατωνική αγάπη και τις φιλίες αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.Ενώ ο Ιχθύς θεωρείται συχνά ως ο ρομαντικός του ζωδιακού κύκλου, τα αστέρια δείχνουν ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Οι προσπάθειές σας να καλλιεργήσετε τις φιλίες σας αποφέρουν θετικά αποτελέσματα.

Με τον Κρόνο να σχηματίζει μια αρμονική όψη με τον Δία και αργότερα με τη Σελήνη, μπορείτε να περιμένετε να ανοίξει η καρδιά σας, επιτρέποντας άφθονη αγάπη από τους στενότερους φίλους σας.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024