Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια της εβδομάδας: Εβδομάδα έντασης, ποιοι θα κινδυνεύσουν με ρήξεις

Τα ζώδια της εβδομάδας: Εβδομάδα έντασης, ποιοι θα κινδυνεύσουν με ρήξεις

Τι επιφυλλάσει η τρίτη εβδομάδα για τους αστρολογικούς συνδυασμούς.

Διανύουμε μέρες με αρκετά αστρολογικά φαινόμενα, που θα φέρουν σπουδαίες εξελίξεις σε όλους. Για τις ημέρες που ακολουθούν το πιο σπουδαίο αστρολογικό γεγονός, είναι η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου όπου και θα παραμείνει έως το 2044 (με μία μικρή επιστροφή στον Αιγόκερω Σεπτέμβριο – Νοέμβριο του 2024).

Τυχερά Ζώδια στα Οικονομικά θα είναι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου, οι Κριοί – Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου , οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου. Ευκαιρίες Νέων Γνωριμιών και Σταθεροποίησης Αποφάσεων / Συμφωνιών: Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου

Κριός

Τα γεγονότα αυτής της περιόδου, θα σας οδηγήσουν να αναπτύξετε ψυχικές δυνάμεις, που όχι μόνο θα ωφελήσουν τη ζωή σας και την πορεία σας, περαιτέρω, αλλά και όλων όσων σας συναναστρέφονται.Οι γυναίκες του ζωδίου θα αναζητήσουν δυναμικούς άντρες και θα απογοητευθούν αν αυτοί που βρήκαν δεν πληρούν τις προδιαγραφές τους. Οι άντρες του ζωδίου παρουσιάζονται κυριαρχικοί και θέλουν να επιβάλλουν τις απόψεις τους.

Ποιοι ευνοούνται και ποιοι πρέπει να προσέχουν

Ταύρος

Θα ευημερήσετε αν εργασθείτε για έναν σκοπό, που υπερβαίνει τα υλιστικά ενδιαφέροντα. Υψηλό το φρόνημα και τα ιδανικά σας.Προσοχή γιατί είναι εύκολο να εξιδανικεύσετε το σύντροφο και να απογοητευτείτε αργότερα.

Δίδυμοι

Φίλοι από το παρελθόν εμφανίζονται για να σας φτιάξουν το κέφι. Δεν αποκλείεται δε, ένα σχολικό reunion. δουλειά θα σας κρατήσει σε απόσταση από τη σχέση σας και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις, που ίσως οδηγήσουν σε ρήξεις. Ευτυχώς, για τους περισσότερους, το ταίρι σας κατανοεί και η ένταση θα εκτονωθεί γρήγορα.

Καρκίνος

Νεύρα και εντάσεις με φίλους και οικογένεια, θα σας παρασύρουν τόσο, ώστε να επιδιώξετε την απομόνωση.Οι γυναίκες του ζωδίου έλκονται από άντρες που εκφράζουν τα συναισθήματά τους με πάθος, ενώ οι άντρες παρουσιάζονται θυμωμένοι και έτοιμοι για καβγά.

Λέων

Η μυστικοπάθειά σας, αυτή την περίοδο, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις φοβίες σας. Ιδεοληπτικοί και φοβισμένοι, δεν λέτε εύκολα αυτό που σκέφτεστε και αυτό φέρνει παρεξηγήσεις. Το ταίρι σας φοβάται να σας ανοιχτεί και αυτό δημιουργεί μια απόσταση που δεν είναι αρεστή σε κανέναν απ’ τους δύο.

Παρθένος

Αποφασίστε να εργασθείτε για έναν σκοπό που υπερβαίνει τα υλιστικά ενδιαφέροντα. Οι ευρισκόμενοι σε σταθερές σχέσεις καλό είναι να προσέχουν όταν ενδίδουν στους πειρασμούς.

Τι να προσέχουμε

Ζυγός

Απογοήτευση σας περιμένει αν η νίκη είναι ό,τι πιο σημαντικό για σας. Βλέπετε την ήττα σαν τροχοπέδη στην ανάπτυξή σας. Θα σας είναι πιο βατή η αποτυχία, αν τη δείτε σαν μάθημα, για κάτι που δεν πρέπει να επαναλάβετε.

Σκορπιός

Θα αντιμετωπίσετε έντονες συναισθηματικές καταστάσεις αυτό το διάστημα, που θα σας προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις. Παράλογη συμπεριφορά θα φέρει ρήξεις και τριγμούς, σε σχέσεις, φιλίες, συνεργασίες. Είστε επικριτικοί, γι’ αυτό και το περιβάλλον σας σας απομονώνει.

Τοξότης

Οι άλλοι εμπιστεύονται την κρίση σας. Κι εσείς σπεύδετε να βοηθήσετε όπου υπάρχει ανάγκη. Στη φούρια σας επάνω, όμως, οι συναισθηματικές σας αντιδράσεις είναι έντονες και προκαλούν αντιπαραθέσεις. Προσέξτε πώς μιλάτε. Μη γίνεστε επικριτικοί.

Αιγόκερως

Εργασιομανείς, ναι, είστε. Αυτοπειθαρχημένοι, με σωματική δύναμη και ψυχική αντοχή, θα αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις με επιτυχία. Ταλέντο στις οικοδομικές επιχειρήσεις, στη μηχανική αλλά και στους τομείς που απαιτούν σκληρή σωματική εργασία.

Υδροχόος

Η έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας σας κάνει να μην φανερώνετε αυτά που σκέφτεστε, ή να χρησιμοποιείτε την παρατεταμένη σιωπή, σαν όπλο. Μυστικοπαθείς, ιδεοληπτικοί και με φοβίες θα δυσκολευτείτε να μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις με τους άλλους.

Ιχθείς

Κάτω από τις πλανητικές επιρροές του διαστήματος αυτού, οι γυναίκες θα αναζητήσουν δυναμικούς άντρες, που όμως στην πορεία θα τις απογοητεύσουν καθώς δεν είναι όσο δυναμικοί φάνηκαν αρχικά. Οι άντρες επιζητούν να κυριαρχήσουν στις σχέσεις.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024