Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στάζουν μέλι τα social - Ποιος είναι ο viral μελισσοκόμος με τα ράστα, μπροστάρης στον αγώνα

Στάζουν μέλι τα social – Ποιος είναι ο viral μελισσοκόμος με τα ράστα, μπροστάρης στον αγώνα

Ο Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος με μεστό και ουσιαστικό λόγο επισημαίνει τις βασικές διεκδικήσεις των μελισσοκόμων και γίνεται η αφορμή για να γίνουν γνωστά στο πανελλήνιο τα αιτήματα του κλάδου.

Οι κινητοποιήσεις των αγροτών συνεχίζουν να απασχολούν την κοινή γνώμη και να παραμένουν ψηλά στα θέματα της επικαιρότητας.

Με απευθείας συνδέσεις από τα μπλόκα, οι εργαζόμενοι του πρωτογενή τομέα παραθέτουν τα αιτήματά τους και συνεχίζουν με αποφασιστικότητα τον αγώνα τους.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν και οι μελισσοκόμοι, που δηλώνουν αγανακτισμένοι και προβληματισμένοι, αφού η παραγωγή του μελιού φέτος είναι μειωμένη έως και 70%.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος. Ο αγρότης, που ασχολείται με τη μελισσοκομία, έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του και έχει γίνει viral στα social media.

Tα ράστα του, αλλά κυρίως ο χαρακτήρας του, η ευγένειά του και ο τρόπος που τοποθετείται για τα ζητήματα που απασχολούν των πρωτογενή τομέα έχουν τραβήξει την προσοχή, με αρκετό κόσμο να αναρωτιέται ποιος είναι.

Τι ξέρουμε για εκείνον;

Ο Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος λοιπόν, είναι ο γραμματέας του Συλλόγου Μελισσοκόμων Καρδίτσας. Με μεστό και ουσιαστικό λόγο επισημαίνει τις βασικές διεκδικήσεις των μελισσοκόμων και γίνεται η αφορμή για να γίνουν γνωστά στο πανελλήνιο τα αιτήματα του κλάδου.

Ακόμα και όταν οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να τον διεκόψουν, γυρνώντας τη συζήτηση στα μαλλιά του, εκείνος βρίσκει τον τρόπο να την επαναφέρει στο αρχικό της θέμα.

Όταν ο Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος δεν φροντίζει τα μελίσσια του ασχολείται με το ποδόσφαιρο

Όπως ακριβώς έκανε όταν φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΙ. Όταν ο δημοσιογράφος αποφάσισε να τον διακόψει και να τον ρωτήσει κάτι εντελώς άσχετο, αναφορικά με την κόμη του και τα ράστα του, ο μελισσοκόμος επικαλούμενος ότι ο δημοσιογραφικός χρόνος είναι περιορισμένος, συνέχισε ακάθεκτος να μιλά για το νοθευμένο και φιλτραρισμένο μέλι και να παρουσιάζει τα προβλήματα του κλάδου.

«Εισάγεται νοθευμένο και φιλτραρισμένο μέλι χωρίς γύρη, μπλέκεται μαζί με ελληνικό και γίνεται ένα χαρμάνι και πωλείται ως ελληνικό στα ράφια. Εμείς θέλουμε να τεθεί συγκεκριμένη ποσότητα γύρης που θα περιέχεται στο μέλι που θα λέμε ότι είναι ελληνικό. Να ξέρει ο καταναλωτής τι μέλι παίρνει», τονίζει χαρακτηριστικά.

Όταν ο Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος δεν φροντίζει τα μελίσσια του ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος αγαπά το άθλημα, δηλώνει Πανιώνιος και είναι τερματοφύλακας στον Άρη Καρδίτσας. Όσοι ασχολούνται με τις ερασιτεχνικές κατηγορίες μάλιστα κάνουν λόγο για «ένα τρομερό παιδί».

O Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος παίζει ποδόσφαιρο

Χαμός στα social media

Φυσικά, κάθε φορά που εμφανίζεται σε κάποιο Μέσο, στο Χ επικρατεί πανικός, με τους χρήστες να σχολιάζουν την κουπ του με χιουμοριστικό και ευφάνταστο τρόπο.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024