Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύθηρα: Έκτακτη δρομολόγηση λόγω της προσάραξης του Άκουα Τζιούελ

Κύθηρα: Έκτακτη δρομολόγηση λόγω της προσάραξης του Άκουα Τζιούελ

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ναυτιλίας θα δρομολογηθεί έκτακτα το επιβατηγό-οχηματαγωγό ταχύπλοο «ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΧΑΪΣΠΙΝΤ»

Το κενό στην ακτοπλοϊκή γραμμή των Κυθήρων μετά την προσάραξη του επιβατηγού-οχηματαγωγού «ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ» στον λιμένα Διακοφτίου Κυθήρων στις 06-02-2024, καλύπτει με έκτακτη δρομολόγηση το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Ειδικότερα όπως ανακοίνωσε θα δρομολογηθεί έκτακτα το επιβατηγό-οχηματαγωγό ταχύπλοο «ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΧΑΪΣΠΙΝΤ» της εταιρείας «ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΗΓΟΥΕΪΣ Α.Ν.Ε.», στις γραμμές «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ και επιστροφή» και «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ και επιστροφή» για το χρονικό διάστημα από 15-02-2024 έως 29-02-2024 προκειμένου καλυφθούν οι έκτακτες και επείγουσες συγκοινωνιακές ανάγκες που έχουν προκύψει στην ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση των Κυθήρων και των Αντικυθήρων.

Η ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση θα εκτελείται με τέσσερα (04) δρομολόγια την εβδομάδα στη γραμμή «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ» και με δύο (02) δρομολόγια την εβδομάδα στη γραμμή «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ».

Υπενθυμίζεται ότι τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 6/2/, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κυθήρων ότι το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο “ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ” Ν.Π. 11045 προσάραξε στο λιμενοβραχίονα του λιμένα Διακοφτίου Κυθήρων, κατά τον απόπλου του με προορισμό τον Κίσαμο Κρήτης.

Στην περιοχή επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες (ΔΝΔ 5-6 Bf). Τις επόμενες ημέρες το «ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ» ρυμουλκήθηκε στη Σύρο.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024