Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο χρόνος για τις κινήσεις στην… σκακιέρα

Ο χρόνος για τις κινήσεις στην… σκακιέρα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει την δυνατότητα να δουλέψει στις προπονήσεις με τον τρόπο που θέλει, εκμεταλλευόμενος την διακοπή των υποχρεώσεων στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει πριν λίγες μέρες μια μεγάλη νίκη στην Ισπανία επί της Βαλένθια και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος μετά από αυτό το αποτέλεσμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το Μόναχο νίκησαν και στην Ισπανία και έχοντας αυτή τη στιγμή ρεκόρ 15-11 κοιτούν προς τα «ψηλά πατώματα» του βαθμολογικού πίνακα της Ευρωλίγκας.

Αυτό όμως που σίγουρα δημιουργεί ένα νέο σκηνικό για τον προπονητή του Ολυμπιακού ενόψει της συνέχειας, είναι η διακοπή των αγώνων της Ευρωλίγκας.

Αυτή η διακοπή σημαίνει χρόνο και ο χρόνος είναι πολύτιμος για τις επόμενες κινήσεις του Μπαρτζώκα στην σκακιέρα.

Ο κόουτς των πειραιωτών έχει πολλές φορές επισημάνει στο παρελθόν ότι τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα, αλλά κυρίως στην Ευρωλίγκα που οι αγώνες έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, δεν επέτρεπαν στην ομάδα του λιμανιού να κάνει ούτε δύο συνεχόμενες προπονήσεις.

Κι αυτό φυσικά ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» κλήθηκαν ν’ αντιμετωπίσουν και πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Τώρα λοιπόν ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει την δυνατότητα να δουλέψει στις προπονήσεις με τον τρόπο που θέλει, εκμεταλλευόμενος την διακοπή των υποχρεώσεων στην Ευρωλίγκα.

Υπάρχει βεβαίως το final 8 του Κυπέλλου και το (πολύ πιθανό) ενδεχόμενο μιας κόντρας με τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά επαναλαμβάνουμε είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» το «διάλειμμα» στην Ευρωλίγκα.

Ο Μπαρτζώκας θα έχει τον χρόνο για να δουλέψει πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του κι αυτό, ειδικά για τον Ράιτ που είναι νέος στον Ολυμπιακό, θα είναι ότι καλύτερο.

Δεν πρέπει επίσης κανείς να ξεχνά ότι οι πειραιώτες πήραν δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες χωρίς τον τραυματία Μιλουτίνοφ και είναι σημαντικό ότι στο διάστημα αποθεραπείας του Σέρβου θα υπάρχουν τρεις εβδομάδες χωρίς αγώνες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός δείχνει το τελευταίο διάστημα να έχει βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό την εικόνα του και είναι δεδομένο πως αυτή η διακοπή έρχεται σ’ ένα ιδανικό σημείο για τους πειραιώτες.

Ο Μπαρτζώκας θα μπορέσει να δουλέψει ακόμα περισσότερο ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στην τελική ευθεία της διοργάνωσης, εκεί που κάθε ματς μοιάζει (και είναι ουσιαστικά) τελικός, με έπαθλο μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Ο Ολυμπιακός είναι πάντως σε καλό «φεγγάρι» κι αυτό δημιουργεί ικανοποίηση στο μεγάλο λιμάνι, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκουν τα πατήματα τους σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν, σε μια περίοδο που θα κριθούν πολλά και φυσικά το πλεονέκτημα έδρας.

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024