Mίτσελ: «Το πρωτάθλημα για εμάς είναι η Μπέτις, η Μπιλμπάο, η Βαλένθια, όχι η Ρεάλ, η Μπάρτσα και η Ατλέτικο»
Ο Μίτσελ μετά την ήττα της Χιρόνα από την Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ότι οι δυνατότητες της ομάδας δεν είναι για να κάνει πρωταθλητισμό, ωστόσο οι Καταλανοί έχουν πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν
Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 4-0 την Χιρόνα στο ντέρμπι κορυφής του ισπανικού πρωταθλήματος και ουσιαστικά έβαλε τέλος στα όνειρα των Καταλανών για διεκδίκηση του τίτλου.
Ο προπονητής της Χιρόνα, Μίτσελ, μετά την ήττα από τους Μερένχες εμφανίστηκε ρεαλιστής στην συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν μπορεί να κοντράρει την Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα ή την Ατλέτικο, ωστόσο μπορεί να παλέψει για να βγει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Δεν ήμασταν στο ίδιο επίπεδο. Προφανώς δεν έχουμε φτάσει στο ίδιο επίπεδο με την Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν μπορώ να κατηγορήσω σε τίποτα την ομάδα μου. Η σεζόν είναι απίστευτη για εμάς. Αυτό δεν είναι το πρωτάθλημα μας. Μας λείπει ένα ή δύο βήματα. Ποτέ δεν ένιωσα ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αλλά είμαστε ακόμα σε ένα όνειρο»
«Πρέπει να έχουμε ταπεινότητα για να ξέρουμε πού βρισκόμαστε. Ο στόχος ήταν να ανταγωνιστούμε τη Ρεάλ, αλλά αυτό δεν λειτούργησε για εμάς. Η θέση στην οποία βρισκόμαστε είναι προνομιακή. Αναπτυσσόμαστε πέρα από αυτό το αποτέλεσμα. Μόνο τέσσερις ή πέντε ομάδες στον κόσμο μπορούν να ανταγωνιστούν την Ρεάλ σε αυτό το επίπεδο. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να συνεχίσουμε από το να δουλεύουμε στο πρωτάθλημα. Δεν είμαστε ο τέταρτος υποψήφιος για το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημά μας είναι οι Αθλέτικ, Σοσιεδάδ, Μπέτις, Βαλένθια… Ας δουλέψουμε για να είμαστε στην Ευρώπη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός προπονητής.
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Τι δείχνει η παράδοση για τις ομάδες που παίζουν στα play in της Euroleague
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το «μονοπάτι» τους και πώς μπορούν να συναντηθούν στα πλέι οφ της Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442