Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «κατάρα» που ακολουθεί τον Χάρι Κέιν στο Μόναχο (vids)

Η «κατάρα» που ακολουθεί τον Χάρι Κέιν στο Μόναχο (vids)

O Χάρι Κέιν πήγε στην Μπάγερν για να πάρει τίτλους, όμως η σεζόν εξελίσσεται έτσι που μπορεί να τον αφήσει με άδεια χέρια ξανά. Ποια είναι η «κατάρα» που τον ακολουθεί;

Ο Χάρι Κέιν αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο και εδώ και πολλά χρόνια τον καλύτερο Άγγλο επιθετικό. Έχει σπάσει αμέτρητα ρεκόρ, μεγαλούργησε στην Τότεναμ και πέρσι το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στην Μπάγερν, προκειμένου να καταφέρει κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στην καριέρα του. Να κατακτήσει έστω έναν τίτλο, αφού όσα χρόνια αγωνίζεται στα αγγλικά γήπεδα δεν έχει σηκώσει ούτε ένα κύπελλο.

Ο Άγγλος στράικερ πήγε στη Βαυαρία με αυτό τον σκοπό, της κατάκτησης του νταμπλ, αλλά και του Champions League, ξεκίνησε «καυτός» τη σεζόν και συνεχίζει με τρομερούς ρυθμούς να σκοράρει, έχοντας σε 28 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις 28 γκολ και 8 ασίστ, όμως συμβαίνει κάτι πρωτόγνωρο στην μόνιμη πρωταθλήτρια Γερμανίας, αφού είναι με την πλάτη στον τοίχο στο πρωτάθλημα, εκτός Κυπέλλου από την άσημη Σαάρμπρικεν, ενώ στην Bundesliga είναι στη 2η θέση και… μακριά από την κορυφή.

Η ομάδα του Μονάχου έχει πάρει μέχρι και σήμερα 10 σερί πρωταθλήματα Γερμανίας, ενώ είναι η ομάδα που έχει τα περισσότερα, όμως από την έλευση του Κέιν και μετά έχει καταφέρει να χάσει το Σούπερ Καπ στο ξεκίνημα της σεζόν, από τη Λειψία, αφού υπέστη βαριά ήττα με 3-0. Εκτός από τα Κύπελλα όμως που δεν κατάφερε κάτι και στο πρωτάθλημα είναι στη 2η θέση με 50 βαθμούς και το βράδυ του Σαββάτου υπέστη βαριά ήττα με 3-0 από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν που είναι στην 1η θέση με 55 βαθμούς και πλέον φαβορί για τον τίτλο.

Η ηττοπάθεια Τότεναμ έχει… μείνει στον Χάρι Κέιν

Ο Κέιν στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο ήταν άφαντος δεν απείλησε καθόλου και στο πιο σημαντικό ματς της σεζόν δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά με αποτέλεσμα να είναι σε δύσκολη θέση. Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη έχει 13 αγωνιστικές η Bundesliga και μπορούν τα πάντα να ανατραπούν, όμως ο Άγγλος δεν είναι μακριά από το απόλυτο φιάσκο, που θα είναι να μην σηκώσει τίποτα ούτε στην Μπάγερν.

Οι Βαυαροί είναι και στους «16» του Champions League όπου κοντράρονται την εβδομάδα που έρχεται με τη Λάτσιο και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά, όμως ποιος πιστεύει στην κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ειδικά με τα προβλήματα που έχουν οι πρωταθλητές Γερμανίας.

Ο Κέιν είχε εξαιρετικές χρονιές ατομικά στην Premier League με την Τότεναμ έχει βγει τρεις φορές πρώτος σκόρερ, όμως παρότι είχε τις ευκαιρίες του συλλογικά για τίτλους, ποτέ δεν σήκωσε κούπα.

H «λουζεριά» που έχει η Τότεναμ σαν ομάδα λοιπόν διαχρονικά φαίνεται πως τον ακολουθεί και στο Μόναχο και αν δεν πάρει και το πρωτάθλημα ή το Champions League με την Μπάγερν θα συνεχίσει στα 30 του να είναι άτιτλος και να αποτελεί τον κορυφαίο κλασικό επιθετικό στον κόσμο. Πραγματικά μοναδική περίπτωση ο Άγγλος φορ και το συγκεκριμένο αρνητικό επίτευγμα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024