Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση ο Ολυμπιακός Β’ κατάφερε να περάσει από τη Ρόδο, αφού επιβλήθηκε του Διαγόρα με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 2.
Oι Πειραιώτες έτσι συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, παραμένοντας για τέταρτο σερί παιχνίδι αήττητοι μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία.
Έτσι πλησίασαν στον πόντο τον σημερινό τους αντίπαλο έχοντας πια 21 πόντους στην 7η θέση, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 22 και την 6η θέση.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο γενικά, όμως το ξεκίνημα του ματς βρήκε τον Διαγόρα να πιέζει έχοντας κάποιες καλές στιγμές. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Β’ βρήκε ρυθμό και είχε τις δικές του ευκαιρίες, όμως οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το αποτέλεσμα να είναι στο 0-0.
Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα εξελίχθηκαν κάπως διαφορετικά. Οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν στο ξεκίνημα γκολ, ανοίγοντας το σκορ για το 1-0 με δράστη τον Αλγκασίμ Μπα στο 52′. Οι Ροδίτες βγήκαν μπροστά για να πιέσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Έτσι το 2-0 δεν άργησε να έρθει, με τον Χαράλαμπο Κωστούλα να σκοράρει στο 71′. Τίποτα δεν άλλαξε στο υπόλοιπο του ματς και έτσι οι Πειραιώτες έφυγαν με ένα μεγάλο διπλό από τη Ρόδο.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Αρσεναλ.
Οι δηλώσεις που έκανε ο συνεργάτης του Πέδρο Μαδρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως οι πράσινοι και ο Εργκίν Αταμάν προσπάθησαν να επηρεάσουν το παιχνίδι μέσω… έντασης.
Ντράγκαν Σάκοτα και Δημήτρης Φλιώνης μίλησαν για τον ημιτελικό του Basketball Champions League κόντρα στη Μάλαγα και αναφέρθηκαν σε όσα πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ ώστε να προκριθεί στον τελικό.