Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ντέρμπι κορυφής Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο χάντμπολ

Ντέρμπι κορυφής Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο χάντμπολ

Μετά το ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν, σε διάστημα 10 ημερών, για δεύτερη φορά τους «κιτρινόμαυρους»

Τη «μάχη» του πρωταθλήματος συνεχίζει, το Σάββατο (10/2), η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Στις 20:00 (OSFP TV), υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης την ΑΕΚ, για τη 14η αγωνιστική της Handball Premier, με στόχο το «14 στα 14».

Μετά το ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν, σε διάστημα 10 ημερών, για δεύτερη φορά τους «κιτρινόμαυρους» στην Ηλιούπολη και θέλουν να πανηγυρίσουν τη 14η διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα, στο ντεμπούτο του Ζέλικο Μπάμπιτς στον πάγκο.

Έως τώρα τη φετινή αγωνιστική σεζόν, σε 19 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Ολυμπιακός μετράει 18 θετικά αποτελέσματα.

Δηλώσεις:

Από τον Ολυμπιακό μίλησε ο Γιώργος Παπαβασίλης: «Θα ήθελα, αρχικά, να ευχαριστήσω το κόουτς Νίκο γραμματικό για τη βοήθεια του σε όλη τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα. Αύριο, αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ, για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα 10 ημερών. Ο αποκλεισμός μας από το Κύπελλο μας έχει απογοητεύσει, ωστόσο αυτό είναι κάτι που το έχουμε αφήσει ήδη πίσω μας. Το διάστημα αυτό, έχουμε δουλέψει σκληρά. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και θεωρώ, ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι 60 λεπτά, θα βγάλουμε την αντίδραση που πρέπει και θα πανηγυρίσουμε μέσα στο σπίτι μας τη νίκη».

Από την πλευρά της ΑΕΚ ο Άρθουρ Μίλερ ανέφερε: «Θέλουμε να επαναλάβουμε την εμφάνιση που κάναμε στο Κύπελλο και φτάσαμε στη νίκη μέσα στην έδρα του αντιπάλου. Θεωρώ ότι θα γίνει μία ωραία μάχη, ώστε να κερδίσουμε πίσω την πρώτη θέση στο Πρωτάθλήμα. Ξέρουμε ότι έχουμε πίσω μας πολλούς φιλάθλους και θέλουμε τη νίκη ώστε να τους δώσουμε μεγάλη χαρά».

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024