Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H μεγάλη γιορτή για τα 20 χρόνια από το 2004

H μεγάλη γιορτή για τα 20 χρόνια από το 2004

Η ημερομηνία εορτασμού έκλεισε για τις 4 Ιουλίου, επέτειο του τελικού με την Πορτογαλία στο Euro και ο τόπος τέλεσης της εκδήλωσης δεν είναι άλλος από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Με το ξεκίνημα του 2024 συμπληρώνονται 20 χρόνια από το μεγάλο καλοκαίρι του ελληνικού αθλητισμού. Τότε που η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου πραγματοποίησε τον άθλο της κατάκτησης του Euro στα γήπεδα της Πορτογαλίας και λίγο αργότερα, η Ελλάδα διοργάνωσε με μοναδικό τρόπο τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατακτώντας μάλιστα ως χώρα 16 μετάλλια.

Αυτή η επέτειος των 20 χρόνων δεν θα μπορούσε να μείνει ανεκμετάλλευτη και όπως αποκαλύπτει το In ήδη ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση μίας μεγάλης γιορτής, που θα τιμήσει τους συντελεστές των επιτυχιών αλλά και θα θυμίσει στους νεότερους, το έπος του ελληνικού αθλητισμού.

Όλα ξεκίνησαν από την ιδέα που είχε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο οποίος δεν περιορίστηκε μόνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά πρόσθεσε στην εκδήλωση και την Εθνική ομάδα του Ζαγοράκη, του Χαριστέα, του Καραγκούνη και των άλλων διεθνών ποδοσφαιριστών του Οτο Ρεχάγκελ.

Η ημερομηνία εορτασμού έκλεισε για τις 4 Ιουλίου, επέτειο του τελικού με την Πορτογαλία στο Euro, καθώς και ο τόπος τέλεσης της εκδήλωσης, που δεν μπορεί να είναι άλλος από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Να θυμίσουμε ότι στο Καλλιμάρμαρο είχαν κορυφωθεί οι πανηγυρισμοί της Εθνικής ποδοσφαίρου, αμέσως μετά την άφιξη από την Πορτογαλία, όταν δίχως υπερβολή είχαν βγει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στους δρόμους, για να υποδεχθούν τους θριαμβευτές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Στην εκδήλωση θα είναι προσκεκλημένη σύσσωμη η Εθνική ομάδα η οποία και θα τιμηθεί.

Θα είναι μαζί της και όλοι οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχει παρέλαση και των 426 αθλητών και αθλητριών που πήραν μέρος στους Ολυμπιακούς, μαζί με τους εθελοντές και τους εργαζόμενους.

Για να δοθεί ακόμα πιο πανηγυρικό ύφος στο όλο τελετουργικό, θα ακολουθήσει συναυλία με καλλιτέχνες που συμμετείχαν στις Τελετές Εναρξης και Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι προετοιμασίες για τη μεγάλη γιορτή που θα τιμά το καλοκαίρι του 2004 έχουν ήδη ξεκινήσει και υπάρχει στενή συνεργασία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τον Τάκη Φύσσα, πρωταθλητή Ευρώπης στο Euro, να έχει ενεργό ρόλο. Επίσης θα υπάρχουν και εκπλήξεις που δεν πρόκειται να αποκαλυφθούν μέχρι τη στιγμή της διεξαγωγής!

Αν όλα εξελιχθούν όπως τα έχουν φανταστεί οι διοργανωτές, τότε θα πρόκειται για μία εκδήλωση, με λάμψη και τιμές, αντάξια των επιτυχιών εκείνου του μοναδικού καλοκαιριού!

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024