Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πειραιάς: Συνελήφθη 32χρονος στον Πειραιά για διάθεση παράνομων φαρμακευτικών σκευασμάτων

Πειραιάς: Συνελήφθη 32χρονος στον Πειραιά για διάθεση παράνομων φαρμακευτικών σκευασμάτων

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων περισσότερα από 500 τεμάχια παράνομων αναβολικών - Είχε προηγηθεί καταγγελία

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία σε έναν 32χρονο άνδρα χθες, Πέμπτη, σε περιοχή του Πειραιά με την κατηγορία της διάθεσης παράνομων φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Ο άνδρας συνελήφθη από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας ως διαχειριστής επιχείρησης εμπορίου ειδών υγιεινής διατροφής.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα – Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για επιβλαβή φάρμακα καθώς και παράβαση της φαρμακευτικής νομοθεσίας

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης, προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία, ο ανωτέρω κατηγορούμενος δεν εξέδιδε φορολογικά παραστατικά, ενώ επιπλέον εισήγαγε αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα.

Τι βρήκε η αστυνομία

Από τις έρευνες που ακολούθησαν στον χώρο της επιχείρησης καθώς και σε χώρο που ο άνδρας διατηρούσε εντός του ίδιου κτιρίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 532 τεμάχια παράνομων αναβολικών σκευασμάτων, 24 τεμάχια παράνομων σκευασμάτων αντιμετώπισης στυτικής δυσλειτουργίας, σπρέι πιπεριού και γεμιστήρας.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του για επιβλαβή φάρμακα καθώς και παράβαση της φαρμακευτικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας για τα όπλα, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στη διαδικτυακή πύλη του Ελληνικού Κράτους (gov.gr) «Καταγγελία για οικονομικά εγκλήματα», για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024