Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομόφυλα ζευγάρια: Σπαρτιάτες και παραθρησκευτικές οργανώσεις σε συλλαλητήριο την Κυριακή

Ομόφυλα ζευγάρια: Σπαρτιάτες και παραθρησκευτικές οργανώσεις σε συλλαλητήριο την Κυριακή

Η επίσημη Εκκλησία έχει πάρει αποστάσεις από τις λαοσυνάξεις. Το «παρών» θα δώσει το κόμμα των Σπαρτιατών.

Σε νέα διαμαρτυρία κατά της αναγνώρισης του δικαιώματος των ομόφυλων ζευγαριών στο γάμο καλούς ακροδεξιές και παραθρησκευτικές οργανώσεις, με το Σύνταγμα να αναμένεται να γεμίσει με σημαίες, σταυρούς, εικόνες, ενώ συνήθως δεν λείπουν και τα σύμβολα που παραπέμπουν στην ακροδεξιά και τον φασισμό.

Κάλεσμα σε συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, στην πλατεία Συντάγματος την Κυριακή (11/2) στις 3 το μεσημέρι, απευθύνει η «Εστία Πατερικών Μελετών».

Με την επίσημη Εκκλησία να έχει πάρει αποστάσεις από λαοσυνάξεις η μη κερδοσκοπική εταιρεία τάσσεται «κατά της θεσμοθέτησης ‘’γάμου’’ καί υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους, την κατάργηση της μητρότητας και της πατρότητας, την αλλοίωση του θεσμού της οικογένειας».

Θα συμμετέχουν και οι «Σπαρτιάτες»

Η Εστία δηλώνει μεταξύ άλλων: «Ενωμένοι και με ελπίδα στον Θεό, μπορούμε να ανατρέψουμε τα σχέδια όσων εργάζονται ανύστακτα και αδίστακτα ενάντια στην πίστη και τις αξίες του λαού μας».

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι στη συγκέντρωση συμμετέχουν και οι ακόλουθοι φορείς:  ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ (Ε.ΡΩ.), Κίνημα υπέρ της παραδοσιακής ελληνορθόδοξης οικογενείας, “Μαμά, Μπαμπάς και παιδιά”, «Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος Ἅγιος Αλέξιος, ο άνθρωπος του Θεού», Ορθόδοξη Φιλανθρωπική Αδελφότης “Ἅγιος Ιωάννης ο Ελεήμων”, Ορθόδοξος Ιεραποστολική Αδελφότης «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ», Ορθόδοξος Σύλλογος  ‘’Άγιος Σάββας’’, Πανελλήνιος Σύνδεσμος για την ελληνορθόδοξη παράδοση “Παρακαταθήκη”, Ελληνική Ὀρθόδοξη Νεολαία (Ε.Ο.Ν.), ΙΝΚΑ Πειραιά».

Να σημειωθεί, ότι το κόμμα των Σπαρτιατών ανακοίνωσε ότι θα δώσει το «παρών», στη διαδήλωση.

Ενώ ήδη έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα να συζητείται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου ετοιμάζει και η Μητρόπολη Πατρών με τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο να πρωτοστατεί στις αντιδράσεις, καλώντας τους πιστούς στην «προσευχή της Κυριακής». Με αφίσες καλούνται οι πιστοί στην ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα, την Κυριακή στις 18.00 στην «προσευχή για την οικογένεια» στην οποία ομιλητής θα είναι ο Μητροπολίτης Πατρών.

Sports in

Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics+vid)

«Έκρηξη» και στα social media κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα αποτυχημένη χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024