Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξάρχεια: «Πρέπει να δικαστεί και να σαπίσει στη φυλακή» λέει ο πατέρας του 48χρονου καθ' ομολογίαν δολοφόνου

Εξάρχεια: «Πρέπει να δικαστεί και να σαπίσει στη φυλακή» λέει ο πατέρας του 48χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου

Μόλις τρεις εβδομάδες πριν από το έγκλημα, είχε καταγγείλει τον γιο του για ενδοοικογενειακή βία, ο οποίος καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή

Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας  από τον ίδιο τον πατέρα του 48χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας του 50χρονου μουσικού στα Εξάρχεια.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από το ίδιο του το παιδί.

«Ήρθε ένα πρωί, ξημερώματα, και με χτυπούσε μία ώρα – Το πρόσωπό μου ήταν μαύρο 10 μέρες»

Τον Ιανουάριο, μάλιστα, μόλις τρεις εβδομάδες πριν από το έγκλημα είχε καταγγείλει τον 48χρονο για ενδοοικογενειακή βία και ο δράστης είχε καταδικαστεί σε δύο χρόνια με αναστολή, οπότε κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Όπως είπε ο πατέρας μιλώντας στον Star, ο γιος του «πρέπει να δικαστεί και να σαπίσει στη φυλακή».

«Ήρθε στις 5 το πρωί και μου επιτέθηκε, με χτυπούσε μία ώρα», αποκαλύπτει ο πατέρας του και προσθέτει: «Το πρόσωπό μου ήταν μαύρο 10 μέρες. Επιθετικότατος σε εμένα κάθε μέρα. Πιστεύετε ότι κλείδωνα την πόρτα; Ποια πόρτα καταλάβαινε αυτός; Αυτός έσπασε και πόρτες, έσπασε και τραπέζια, έσπασε και τηλέφωνα».

«Είχε τρέλα ο άνθρωπος. Ήταν ελεύθερος γιατί τον άφηναν ελεύθερο. Δηλαδή έπρεπε να γίνει το κακό; Πρέπει να δικαστεί, να σαπίσει στη φυλακή», πρόσθεσε, ενώ σε επικοινωνία που είχε μαζί με τον γιο του από το αστυνομικό τμήμα, εκείνος του είπε απλώς ότι «μάλωσε με το θύμα».

Φίλος και μακρινός συγγενής του θύματος δηλώνει ο 48χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της άγριας δολοφονίας, ο οποίος μετέβη στην Αθήνα για να συναντήσει τον άτυχο μουσικό αφού πρώτα έκλεψε το αυτοκίνητο ενός Αλβανού από τον Τύρναβο για το ταξίδι του με προορισμό τα Εξάρχεια.

Το σφυρί και το μαχαίρι

«Τσακωθήκαμε και τον χτύπησα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 48χρονος, ο οποίος κατά την προσαγωγή του φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών γι’ αυτό δεν ήταν σε θέση να καταθέσει.

«Είχε τρέλα ο άνθρωπος. Ήταν ελεύθερος γιατί τον άφηναν ελεύθερο. Δηλαδή έπρεπε να γίνει το κακό;» διερωτάται ο πατέρας

Μόλις ξεμέθυσε, είπε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε άσχημα τον 50χρονο επειδή τσακώθηκαν για λόγους που δεν θυμάται και έχασε τον έλεγχο. Ο 48χρονος παραδέχθηκε ότι τον σκότωσε αλλά δεν μπόρεσε να εξηγήσει τι ήταν αυτό που τον ώθησε στην ακραία πράξη του, τη στιγμή που ο μουσικός τον φιλοξενούσε στο διαμέρισμά του.

«Τσακωθήκαμε και τον χτύπησα» φέρεται να είπε, ομολογώντας ουσιαστικά ότι δολοφόνησε τον φίλο του.

Ο δράστης θυμάται ότι τον χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα αλλά δεν θυμάται -όπως λέει- αν χρησιμοποίησε το σφυρί.

Το θύμα φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ενώ στο μπάνιο του σπιτιού βρέθηκε ένα σφυρί και ένα μαχαίρι, πάνω στα οποία, ωστόσο, δεν φαινόταν να υπάρχει αίμα. Τα τραύματα που φέρει το θύμα έγιναν από ισχυρά χτυπήματα.

Εκτός από αλκοόλ, ο δράστης φαίνεται ότι είχε κάνει εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να θυμηθεί γιατί διαπληκτίστηκε με το θύμα και του αφαίρεσε τη ζωή.

Ο καυγάς και οι κραυγές για βοήθεια

Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης από τη φασαρία και μόλις οι άνδρες τις ΕΛ.ΑΣ. κλήθηκαν στο σημείο, αντίκρισαν μέσα στο διαμέρισμα τον 50χρονο να κείτεται νεκρός ενώ δίπλα του βρισκόταν πεταμένο το σφυρί και ένα τσαπί.

Ο 50χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου, ιδιοκτησίας του 48χρονου. Ο θανών διέμενε εκεί επί περισσότερα από 10 χρόνια. Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι γείτονες μιλώντας στα ΜΜΕ, τα ξημερώματα της Πέμπτης είδαν ένα άτομο στο παράθυρο του μοιραίου διαμερίσματος, το οποίο καλούσε σε βοήθεια, χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν ήταν ο 50χρονος ή ο 48χρονος που συνελήφθη.

Επιπλέον, οι πληροφορίες θέλουν να έχει προηγηθεί καυγάς νωρίτερα, χωρίς να έχουν -προς το παρόν- γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024