Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξάρχεια: Θρίλερ με τον νεκρό άνδρα – Ο άγριος καυγάς και οι κραυγές για «βοήθεια»

Εξάρχεια: Θρίλερ με τον νεκρό άνδρα – Ο άγριος καυγάς και οι κραυγές για «βοήθεια»

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του άνδρα σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, καθώς ο 48χρονος που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας αδυνατεί να δώσει κατάθεση

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στα Εξάρχεια, όταν τα ξημερώματα της Πέμπτης εντοπίστηκε νεκρός σε διαμέρισμα ένας 50χρονος, ο οποίος μάλιστα έφερε τραύμα στο κεφάλι.

Για την εν λόγω υπόθεση έχει προσαχθεί ένας 48χρονος, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ο όποιος ωστόσο δεν έχει ακόμα καταθέσει καθώς φέρεται να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

Ο 50χρονος βρέθηκε νεκρός στις 4 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα 3ου ορόφου σε πολυκατοικία, που βρίσκεται επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη. Δίπλα του, εντοπίστηκε ένα σφυρί και ένα μαχαίρι, ωστόσο κανένα από τα δύο αυτά αντικείμενα δεν είχε αίμα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 50χρονος άνδρας φέρεται πως φιλοξενούταν στο διαμέρισμα του 48χρονου.

Οι έρευνες των Αρχών εστιάζουν στο να αποσαφηνίσουν εάν το τραύμα στο κεφάλι του 50χρονου οφείλεται σε κάποια πτώση ή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο καυγάς και οι κραυγές για βοήθεια

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι γείτονες μιλώντας στα ΜΜΕ, τα ξημερώματα της Πέμπτης είδαν ένα άτομο στο παράθυρο του μοιραίου διαμερίσματος, το οποίο καλούσε σε βοήθεια, χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν ήταν ο 50χρονος ή ο 48χρονος που προσήχθη.

Επιπλέον, οι πληροφορίες θέλουν να έχει προηγηθεί καυγάς νωρίτερα, χωρίς να έχουν -προς το παρόν- γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024