Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξάρχεια: Συνελήφθη για τη δολοφονία του 50χρονου μουσικού ο 48χρονος

Εξάρχεια: Συνελήφθη για τη δολοφονία του 50χρονου μουσικού ο 48χρονος

Πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι φέρει ο 50χρονος καλλιτέχνης - Εξετάζεται σφυρί και μαχαίρι που βρέθηκαν στον τόπο του θανάτου του άνδρα

Συνελήφθη, όπως έγινε γνωστό σήμερα (8/2) το απόγευμα, ο 48χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στον θάνατο του μουσικού στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με αναφορές, ο άνδρας παραδέχτηκε ότι χτύπησε τον 50χρονο καλλιτέχνη, ύστερα από τσακωμό που είχαν, χωρίς, ωστόσο, να έχει ακόμη διευκρινίσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του.

«Τσακωθήκαμε και τον χτύπησα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 48χρονος, ο οποίος έχει προσαχθεί νωρίτερα σήμερα και φέρεται να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών – γι’ αυτό, όπως αναφέρεται, δεν ήταν σε θέση να καταθέσει μέχρι τώρα. Φέρεται να προσέθεσε ότι δεν θυμάται γιατί χτύπησε τον 50χρονο.

Στο μπάνιο βρέθηκαν ένα σφυρί και ένα μαχαίρι

Το πρωί, στην ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός για άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα και βρήκαν το σώμα του στις 4 τα ξημερώματα. Το θύμα φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ενώ στο μπάνιο του σπιτιού βρέθηκε ένα σφυρί και ένα μαχαίρι, πάνω στα οποία, ωστόσο, δεν φαινόταν να υπάρχει αίμα. Τα τραύματα που φέρει το θύμα έγιναν από ισχυρά χτυπήματα.

Νωρίτερα, όμως, όπως αναφέρουν γείτονες, είδαν ένα άτομο στο παράθυρο του μοιραίου διαμερίσματος, το οποίο καλούσε σε βοήθεια, χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν ήταν ο 50χρονος ή ο 48χρονος που συνελήφθη.

Το διαμέρισμα όπου βρέθηκε νεκρός ο 50χρονος

Ο 48χρονος είναι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος

Ο 50χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου, ιδιοκτησίας του 48χρονου. Ο θανών διέμενε εκεί επί περισσότερα από 10 χρόνια. Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024