Αποκλειστικό in: Συνελήφθη ηγετικό μέλος της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» – Μυστική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ
Στην υπόθεση εμπλέκονται και στελέχη που σχετίζονται με την Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών του Λιμενικού - Eντοπίστηκαν, όπλα σφαίρες και εκρηκτικά
Στη σύλληψη γνωστού αντιεξουσιαστή και πρώην ηγετικού στελέχους της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» προχώρησε η αστυνομία μετά από μυστική επιχείρηση σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του in.
Μετά από μεθοδευμένη έρευνα της Αστυνομίας προέκυψαν στοιχεία που εμπλέκουν το συγκεκριμένο άτομο καθώς και στελέχη του Ναυτικού που σχετίζονταν με την Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών για κατοχή εκρηκτικών και εμπλοκή σε διάφορες ποινικές δραστηριότητες.
Υπό άκρα μυστικότητα
Ακολούθησε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση υπό άκρα μυστικότητα όπου εντοπίστηκαν τα εμπλεκόμενα άτομα και συνελήφθησαν.
Η υπόθεση δεν αφορά τρομοκρατικές ενέργειες, αλλά υποθέσεις του οργανωμένου εγκλήματος και δραστηριότητες ποινικών.
Η μυστική επιχείρηση της Ασφάλειας Αθηνών και του τμήματος εκβιαστών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/2).
Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατοχή των τριών ατόμων εντοπίστηκαν, όπλα, σφαίρες, ποσότητες TNT, φυτίλια και χειροβομβίδες κρότου λάμψης ενώ στην κατοχή του αντιεξουσιαστή βρέθηκε όπλο και σφαίρες.
Παλιός γνώριμος
Ο γνωστός αντιεξουσιαστής είχε συλληφθεί για συμμετοχή στην οργάνωση των «Πυρήνων της Φωτιάς» και καταδικάστηκε σε 76 χρόνια φυλακή. Αποφυλακίστηκε υπό όρους το 2019.
Θεωρείται ότι ήταν ένα από βασικά ηγετικά στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης που είχε πραγματοποιήσει σχεδόν 250 επιθέσεις.
- Κυπριακό: «Μόνη ρεαλιστική λύση τα δύο κράτη», είπε ο Φιντάν στην Ολγκίν
- Κακοκαιρία: Απίστευτο σκηνικό στον Ολυμπο με χιονοχάλαζο στην καρδιά του καλοκαιριού
- Κολομβία: Ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρο ισχυρίζεται ότι ο ακροδεξιός διάδοχός του υπακούει στις εντολές των ΗΠΑ
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442