Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρωτοποριακή θεραπεία του Καρόλου για τον καρκίνο

Η πρωτοποριακή θεραπεία του Καρόλου για τον καρκίνο

Μετά τη διάγνωση του με καρκίνο, ο βασιλιάς Κάρολος αναμένεται να επιστρέψει στο Λονδίνο για να λάβει μια «άκρως εξειδικευμένη» και «λιγότερο επεμβατική» θεραπεία.

Μετά τη διάγνωση του με καρκίνο, ο βασιλιάς Κάρολος ξεκουράζεται στο Sandringham και αναμένεται να επιστρέψει στο Λονδίνο για να λάβει μια «άκρως εξειδικευμένη» και «λιγότερο επεμβατική» θεραπεία.

Ο βασιλιάς Κάρολος θα λάβει μια πρωτοποριακή και λιγότερο επεμβατική θεραπεία καθώς ξεκινά την προσωπική του μάχη κατά του καρκίνου.

Αναμένεται να επιστρέψει στο Λονδίνο για μια άκρως εξειδικευμένη νοσοκομειακή περίθαλψη ως εξωτερικός ασθενής μία φορά την εβδομάδα και διαμένοντας στο σπίτι του στο Clarence House.

Ο βασιλιάς Κάρολος είναι πιθανό να επιστρέψει στο Sandringam στο Norfolk για το υπόλοιπο της εβδομάδας για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει, όπως γίνεται κατανοητό.

«Η θεραπεία του καρκίνου έχει προχωρήσει αλματωδώς τα προηγούμενα χρόνια και είναι πιο έξυπνη από ό,τι στο παρελθόν. Η αποτελεσματικότητα και οι παρενέργειες επομένως βελτιώνονται σημαντική» σημείωσε χαρακτηριστικά πηγή στη Mirror.

Συστρατεύονται γύρω από τον Κάρολο

Ο βασιλιάς Κάρολος σχεδιάζει ακόμα να συνεχίσει τις συναντήσεις του με τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ, που συνήθως πραγματοποιούνται την Τετάρτη.

Η Ντάουνινγκ Στριτ και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έκαναν το ασυνήθιστο βήμα να επιβεβαιώσουν τις λεπτομέρειες μιας συνομιλίας τους, σε μια προσπάθεια να δείξουν ότι ο βασιλιάς συνεχίζει τα καθήκοντά του.

Οι εβδομαδιαίες συναντήσεις τους αναμένεται να ξαναρχίσουν από κοντά στις 21 Φεβρουαρίου, μόλις δύο εβδομάδες μετά τη διάγνωση του Καρόλου με καρκίνο.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατό ή οι γιατροί του βασιλιά Καρόλου δεν είναι θετικοί, οι συναντήσεις τους μπορεί να πραγματοποιούνται διαδικτυακά. Το ίδιο θα ισχύει και για τις μυστικές συνεδριάσεις του συμβουλίου.

Τα δημόσια καθήκοντα του βασιλιά έχουν επίσης αναβληθεί για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος μόλυνσης ή έκθεσης σε ιούς ενώ υποβάλλεται σε θεραπεία, η οποία θεωρείται πρωτοποριακή και λιγότερο επεμβατική από άλλες επιλογές.

Άλλα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας αναμένεται να συγκεντρωθούν γύρω από τον βασιλιά καθώς συνεχίζει τη θεραπεία του και παίρνει μια εκτεταμένη περίοδο άδειας για να αναρρώσει.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024