Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Edward Enninful αποχαιρετά τη Vogue με ένα εμβληματικό εξώφυλλο

Ο Edward Enninful αποχαιρετά τη Vogue με ένα εμβληματικό εξώφυλλο

Ο Edward Enninful λέει το δικό του αντίο στη βρετανική Vogue με ένα από τα πιο εμβληματικά εξώφυλλα.

Μετά από έξι χρόνια στο τιμόνι της βρετανικής Vogue, ο Edward Enninful αποχαιρετά το περιοδικό με μια εμβληματική φωτογράφιση. Ήταν τον Ιούνιο που ο Edward Enninful ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί για να αναλάβει έναν νέο παγκόσμιο ρόλο στο Conde Nast.

Εξασφάλισε ωστόσο πως το τελευταίο του εξώφυλλο θα ήταν θρυλικό, συγκεντρώνοντας ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της showbusiness για μια αποχαιρετιστήρια φωτογράφιση.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό γυναικών που φωτογραφήθηκαν ποτέ μαζί για εξώφυλλο της Vogue, με τον διάσημο φωτογράφο Steven Meisel να χρειάζεται μόνο 15 λεπτά για να απαθανατίσει το group των A-listers γυναικών.

«Όταν έφτασε η στιγμή για το τελευταίο μου τεύχος, ήξερα ότι το εξώφυλλο θα είναι αφιερωμένο στις γυναίκες. Φυσικά!» σημείωσε ο Edward Enninful.

Το τέλος μιας εποχής στη Vogue

«Ήταν σαφές σε όλους μας στην ομάδα ότι καμία γυναίκα δεν μπορούσε ή δεν έπρεπε να περιγράψει αυτά τα τελευταία χρόνια για το περιοδικό. Αυτό που χρειαζόμασταν ήταν μια ομάδα για να κλίνουμε στη δύναμη της συλλογικότητας, για να ζωντανέψουμε αυτό που ελπίζω ότι ήταν μια τολμηρή, ανατρεπτική και εξελικτική περίοδος στην ιστορία της Vogue» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Το τέλος μιας εποχής θα γράψει η βρετανική Vogue στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram. Μετά από εξήμισι χρόνια και 153 εξώφυλλα αστέρων, συμπεριλαμβανομένων των 40 θρυλικών γυναικών που φωτογραφήθηκαν μαζί στη Νέα Υόρκη για το τεύχος Μαρτίου, δείτε την 76η και τελευταία έκδοση της βρετανικής Vogue του Edward Enninful.

Στο τεύχος Μαρτίου της βρετανικής Vogue έχουν συγκεντρωθεί όλες οι διασημότητες, οι οποίες εκπροσωπούν αυτό που πρεσβεύει και κατάφερε να εδραιώσει στον χώρο της μόδας, καταρρίπτοντας στερεότυπα πολλών δεκαετιών ο Edward Enninful, τη διαφορετικότητα.

Victoria Beckham, Salma Hayek, Kate Moss, Jane Fonda, Gigi Hadid, Cristy Turlington, Miley Cyrus, Dua Lipa, Oprah Winfrey, Linda Evangelista και πολλές ακόμη πόζαραν στον φακό του εκπληκτικού Steven Meisel και το αποτέλεσμα θα περάσει στην ιστορία.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024