
Ελένη Φουρέιρα «Η ομοφοβία δεν ταιριάζει ούτε στον πολιτισμό ούτε στην ψυχή του Έλληνα»
Η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να πάρει θέση στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών.
Η Ελένη Φουρέιρα με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, έκανε τη δική της τοποθέτηση μέσα από το περιοδικό Antivirus.
Όλοι πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα στην ευτυχία
«Η ισότητα των ανθρώπων είναι αυτονόητη, όμως πολλοί συνάνθρωποί μας δεν απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα. Ήρθε επιτέλους η ώρα και στην Ελλάδα να προστατευτούν όλοι οι πολίτες και ειδικά τα παιδιά. Η ομοφοβία δεν ταιριάζει ούτε στον πολιτισμό ούτε στην ψυχή του Έλληνα» τόνισε η Ελένη Φουρέιρα.
Τι δηλώνει ο Παντελής Τουτουντζής
Στο ίδιο περιοδικό, δήλωση έκανε και ο γνωστός make up artist και κολλητός της φίλος, Παντελής Τουτουντζής.
«Η ισοτιμία και η ίση μεταχείριση όλων των πολιτών από την κοινωνία τους νόμους και τους θεσμούς είναι πολύτιμες πανανθρώπινες κατακτήσεις. Κάθε ευνομούμενη χώρα πρέπει να διασφαλίζει την ισότητα αυτή ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, πολιτικής, σεξουαλικής ή άλλης ταυτότητας. Επιτέλους, μετά από δεκαετίες αγώνων και διεκδικήσεων, η Ελλάδα έρχεται να προστεθεί στις χώρες που έμπρακτα σέβονται και προασπίζουν τα αυτονόητα.
Η θέσπιση του πολιτικού γάμου στη χώρα μας θα αποτελέσει ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στον σκοταδισμό και την ομοφοβία και θα διασφαλίσει τα δικαιώματα των παιδιών μας καθώς υπάρχουν πολλές ΛΟΑΤΚΙ+ οικογένειες» τόνισε από την πλευρά του ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος έχει αποκτήσει δυο παιδιά με τον σύζυγό του.
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου




