Ο Τρέι Γιανγκ των Ατλάντα Χοκς και ο Σκότι Μπαρνς των Τορόντο Ράπτορς θα καλύψουν τα κενά που προέκυψαν από τραυματισμούς στο NBA All-Star Game.
Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, ανακοίνωσε σήμερα (6/2) ότι οι δύο παίκτες θα αντικαταστήσουν τον Τζόελ Εμπίιντ (γόνατο) από τη Φιλαδέλφεια και τον Τζούλιους Ραντλ της Νέας Υόρκης (ώμος) στο ρόστερ της Ανατολικής Περιφέρειας, στις 18 Φεβρουαρίου στην Ινδιανάπολη.
Αυτή θα είναι η τρίτη εμφάνιση All Star για τον 25χρονο Γιανγκ, ο οποίος έχει μέσο όρο 27,3 πόντους και 10,9 ασίστ σε 45 αγώνες για τους Χοκς την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Ήταν βασικός στα All-Star του 2020 και του 2022.
Ο 22χρονος Μπαρνς θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του σε All Star. Ο πρώην ρούκι της χρονιάς έχει μέσο όρο 20,2 πόντους, 8,1 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ σε 50 αγώνες για τους Ράπτορς αυτή τη σεζόν.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και ήταν εμφανές το πόσο χαρούμενος ήταν που αγωνίστηκε μετά από τόσο καιρό νιώθοντας καλά το κορμί του.