Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόνο στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει το «παρών» ο Τσίπρας - Η συνάντηση με τον Τεμπονέρα

Μόνο στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει το «παρών» ο Τσίπρας – Η συνάντηση με τον Τεμπονέρα

Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται να παραστεί σε άλλη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, πριν το συνέδριο

Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου, θα συμμετάσχει ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναμένεται να δώσει το «παρών» σε κάποια άλλη εκδήλωση στο ενδιάμεσο.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, Διονύση Τεμπονέρα, λίγες ημέρες πριν από την εκδήλωση, με θέμα «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος;», η οποία έχει προκαλέσει γκρίνιες τόσο στην Κουμουνδούρου όσο και στην Χαριλάου Τρικούπη.

Και αυτό, γιατί ο κ. Τεμπονέρας θα είναι ένας από τους ομιλητές της εκδήλωσης, στην οποία θα συμμετάσχουν επίσης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, και η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου.

Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως, ούτε και το ΠΑΣΟΚ είδαν με «καλό μάτι» τη συμμετοχή των στελεχών τους στην εκδήλωση, λόγω των συμμετεχόντων από τα άλλα κεντροαριστερά κόμματα και, μάλιστα, πριν από τις ευρωκλογές…

Προγραμματισμένη το τετ α τετ με Τεμπονέρα

Πάντως, η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Διοσύνη Τεμπονέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν προγραμματισμένη εδώ και μέρες και πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος του κ. Τεμπονέρα, το οποίο και έγινε δεκτό, όπως παγίως κάνει, εξάλλου, ο πρώην πρωθυπουργός όταν βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να τον συναντήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι ευρύτερες εξελίξεις στην Αριστερά και την Κεντροαριστερά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024