Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αδειάζει τον Χριστοδουλάκη το ΠΑΣΟΚ - «Προβληματική η συμμετοχή του σε εκδήλωση με Τεμπονέρα – Αχτσιόγλου»

Αδειάζει τον Χριστοδουλάκη το ΠΑΣΟΚ – «Προβληματική η συμμετοχή του σε εκδήλωση με Τεμπονέρα – Αχτσιόγλου»

Αποστάσεις για τη συμμετοχή του Χριστοδουλάκη στην εκδήλωση από τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ - Μουρμούρες και στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την παρουσία του Τεμπονέρα, κανένα... πρόβλημα για την Αχτσιόγλου

Ηχηρό άδειασμα πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον βουλευτή Ανατολικής Αττικής Μανώλη Χριστοδουλάκη για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση «Απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποιος; Μια πειστική απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων», μαζί με τους Διονύση Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά.

Ο γραμματέας της Κεντρικής ΠολιτικήςΕπιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος, μιλώντας στο MEGA, υπογράμμισε δεν υπήρξε ενημέρωση στο κόμμα για τη συμμετοχή Χριστοδουλάκη στην εν λόγω εκδήλωση.

«Δεν είναι στιγμή για τέτοιου είδους ζυμώσεις, έχουμε μπροστά μας τις Ευρωεκλογές»

«Δεν υπήρχε ενημέρωση του κόμματος για τη συγκεκριμένη εκδήλωσε, ούτε συζήτηση με κάποιον στο κόμμα. Προφανώς, αυτό είναι προβληματικό, διότι αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας τους μήνες πριν τις Ευρωεκλογές», υποστήριξε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Ακολούθως ο γραμματέας της ΚΠΕ συμπλήρωσε ότι «ο στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να μπορέσουμε να είμαστε σε δεύτερη θέση και να αυξήσουμε σημαντικά τα ποσοστά μας, ώστε η χώρα να αποκτήσει σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ. Η εκδήλωση αυτή δεν βοηθά στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερη δύναμη».

Μουρμούρες και στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη συμμετοχή του Τεμπονέρα

Ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής Γιώργος Καραμέρος, μιλώντας στο MEGA, έδειξε πως και από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν «μουρμούρες» για τη συμμετοχή του Διονύση Τεμπονέρα στην εκδήλωση.

«Δεν είναι στιγμή για τέτοιου είδους ζυμώσεις, έχουμε μπροστά μας τις ευρωεκλογές. Ωστόσο, θεωρώ ότι δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και συζητήσεις, μολονότι ο τίτλος της εκδήλωσης ετεροπροσδιορίζει λίγο τα πρόσωπα και θεωρώ ότι λίγο βιάζονται και θα καούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμέρος.

Εξάλλου, όπως αναφέρουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται σε μια προσυνεδριακή διαδικασία και είναι αυτό που τους απασχολεί, ταυτόχρονα με την κεντρική πολιτική επικαιρότητα.

Η μοναδική που δεν έχει εσωκομματικό… πρόβλημα από την παρουσία της στην εκδήλωση είναι η βουλεύτρια Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στο θέατρο Άλφα στην οδό Πατησίων, στην Αθήνα.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024