Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου οι εκλογές για την διοίκηση της ΠΕΔ Αττικής - Ποιοι διεκδικούν την προεδρεία

Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου οι εκλογές για την διοίκηση της ΠΕΔ Αττικής – Ποιοι διεκδικούν την προεδρεία

Οι εκλογές για την περιφερειακή ένωση δήμων Αττικής, διεξάγονται την Δευτερα με τον νυν Πρόεδρο, Δήμαρχο Γαλατσίου να είναι εκ νέου υποψήφιος.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προεδρείου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής διεξάγονται την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου με τις υποψηφιότητες να έχουν λίγο ως πολύ ξεκαθαρίσει.

Εκ νέου υποψήφιος για την προεδρεία της ΠΕΔ Αττικής θα είναι ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος ήδη ολοκληρώσει μια πρώτη θητεία στην ΠΕΔ και θεωρείτε μάλιστα μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα. Ο Γιώργος Μαρκόπουλος πρόσκεινται ιδεολογικά στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Αντίπαλος του σε αυτή την εκλογική διαδικασία θα είναι ο Ανδρέας Ευθυμίου, Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, έμπειρος αυτοδιοικητικός που πολιτικά και ιδεολογικά εκφράζεται στο χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Άλλοι 2 υποψήφιοι

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του in θα υπάρχουν άλλες δυο υποψηφιότητες τουλάχιστον για την διεκδίκηση του διοικητικού θώκου της ΠΕΔ Αττικής που αριθμεί να υπενθυμίσουμε 66 Δήμους μέλη.

Η πρώτη αναμένεται να είναι του Δημάρχου Καισαριανής, Ηλία Σταμέλου, στέλεχος του ΚΚΕ, πρώην μέλος του εργατικού τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in υποψηφιότητα αναμένεται να καταθέσει για την Προεδρεία της ΠΕΔ και ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης. Ο Γιώργος Γαβρίλης να θυμίσουμε ότι έχει διατελέσει αντιπεριφερειάρχης Πειραιά (2014-2019) με το συνδυασμό «Δύναμη Ζωής» της Ρένα Δούρου.

Οι πληροφορίες του in αναφέρουν πως η Δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη, που θα μπορούσε να είναι η υποψήφια για την Προεδρεία της ΠΕΔ Αττικής με ερίσματα στο ΣΥΡΙΖΑ, ίσως κάνει την «έκπληξη» και κατέβει ως υποψήφια για την Προεδρεία στις εκλογές της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, που έπονται αυτές των Περιφερειακών Ενώσεων.

Μέχρι την Παρασκευή η κατάθεση των υποψηφιοτήων για την ΠΕΔ Αττικής.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024