Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Μαρία Μενούνος αγκαλιά με την κόρη της στο Instagram

Η Μαρία Μενούνος αγκαλιά με την κόρη της στο Instagram

Δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της η Μαρία Μενούνος.

Ακόμα μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της ανέβασε στο Instagram η Μαρία Μενούνος. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια κρατά αγκαλιά τη μικρή Αθηνά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο έπειτα από δέκα χρόνια προσπαθειών απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας την κόρη τους. Από την ημέρα που η μικρή Αθηνά μπήκε στη ζωή τους, όλα άλλαξαν, με την παρουσιάστρια να μην κρύβει την χαρά της.

Η τρυφερή φωτογραφία

Από ότι φαίνεται χρειάστηκε να μείνει για μερικές μέρες μακριά από την κορούλα της και όταν επέστρεψε στο σπίτι, θέλησε μόνο να την κρατήσει στην αγκαλιά της. Και αυτή τη στιγμή, που η μικρούλα φορά την πάνα της και είναι στην αγκαλιά της μαμάς της, η οποία έχει φροντίσει να την κρατά πάνω της, χωρίς τίποτα να χωρίζει τα δέρματά τους, αποτυπώθηκε σε μια φωτογραφία.

«Μου έλειψες μικρή μου! Ένα μικρό διάλειμμα στη θεραπεία», έγραψε η Μαρία Μενούνος, χωρίς αναφέρει ποια είναι η θεραπεία στην οποία αναφέρεται.

Πώς αντέδρασε ο σύζυγός της όταν έμαθε πώς θα αποκτήσουν παιδί

H Μαρία Μενούνος τραβώντας βίντεο ανακοίνωσε στον σύζυγό της, ότι η παρένθετη μητέρα κατάφερε να μείνει έγκυος στην κόρη τους. Στη λεζάντα η Μαρία Μενούνος έγραψε:

«Σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο, εισέβαλα στο γυμναστήριο για να πω στον Κέβιν κάτι που περίμενα σχεδόν μια δεκαετία για να του το πω.

«Είμαστε έγκυος!» (Η αντίδρασή του μου θυμίζει πόσο σοκαρισμένη ήμουν όταν μου έκανε πρόταση γάμου στο Howard stern . Αν το παρακολουθήσετε θα δείτε). Τόσες πολλές προσπάθειες εγώ η ίδια, ελπίζοντας να μείνω έγκυος χωρίς επιτυχία, και στη συνέχεια η μακρά διαδικασία της παρένθετης μητέρας, το έκαναν αυτό σχεδόν απίστευτο!

Εκείνη την εποχή είχαμε εμφυτεύσει δύο έμβρυα ελπίζοντας για δίδυμα, αλλά ο θεός είχε άλλα σχέδια. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την παρένθετη μητέρα μας και την οικογένειά της για αυτό το απίστευτο δώρο. Η Αθηνά είναι η μεγαλύτερη ευλογία μας».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024