Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Μενούνος: Πώς αντέδρασε ο σύζυγός της όταν έμαθε πώς θα αποκτήσουν παιδί

Μαρία Μενούνος: Πώς αντέδρασε ο σύζυγός της όταν έμαθε πώς θα αποκτήσουν παιδί

Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που ανακοίνωσε στον σύζυγό της, ότι η παρένθετη μητέρα κατάφερε να μείνει έγκυος στην κόρη τους.

Για ακόμη μια φορά, η Μαρία Μενούνος αναφέρθηκε στην κόρη της, Αθηνά. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, επέλεξε να μοιραστεί στo Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο για το παιδί της με τον Κέβιν Αντεργκάρο.

Συγκεκριμένα το βίντεο δείχνει τη στιγμή που πριν έναν χρόνο ανακοίνωσε στον σύζυγό της, ότι η παρένθετη μητέρα κατάφερε να μείνει έγκυος στην κόρη τους. Στη λεζάντα η Μαρία Μενούνος έγραψε:

«Σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο, εισέβαλα στο γυμναστήριο για να πω στον Κέβιν κάτι που περίμενα σχεδόν μια δεκαετία για να του το πω.

«Η Αθηνά είναι η μεγαλύτερη ευλογία μας».

«Είμαστε έγκυος!» (Η αντίδρασή του μου θυμίζει πόσο σοκαρισμένη ήμουν όταν μου έκανε πρόταση γάμου στο Howard stern . Αν το παρακολουθήσετε θα δείτε). Τόσες πολλές προσπάθειες εγώ η ίδια, ελπίζοντας να μείνω έγκυος χωρίς επιτυχία, και στη συνέχεια η μακρά διαδικασία της παρένθετης μητέρας, το έκαναν αυτό σχεδόν απίστευτο!

Εκείνη την εποχή είχαμε εμφυτεύσει δύο έμβρυα ελπίζοντας για δίδυμα, αλλά ο θεός είχε άλλα σχέδια. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την παρένθετη μητέρα μας και την οικογένειά της για αυτό το απίστευτο δώρο. Η Αθηνά είναι η μεγαλύτερη ευλογία μας».

Δείτε το βίντεο:

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024