Ισπανία – Ελλάδα 16-8: «Βαριά» ήττα για την Εθνική
Η Ελλάδα ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο και ηττήθηκε πολύ εύκολα με 16-8 από την Ισπανία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα
Μετά από μία πολύ κακή εμφάνιση, η Ελλάδα δεν κατάφερε, πλην του πρώτου οκταλέπτου, να ανταγωνιστεί την ανώτερη Ισπανία και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια με 16-8, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα.
Η Ισπανία εξελίσσεται σε «κακό δαίμονα» της Ελλάδας. Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Αϊντχόφεν ηττήθηκε με 13-5. Τώρα κρινόταν η απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου και η πρωτιά στον δεύτερο όμιλο. Νέα ήττα με την ίδια διαφορά.
Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στον αγώνα της Πέμπτης (8/2, 19:30) με την Κίνα για να «κλειδώσουμε» τη δεύτερη θέση και στη συνέχεια υπάρχει το χιαστί με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.