Ισπανία – Ελλάδα 16-8: «Βαριά» ήττα για την Εθνική
Η Ελλάδα ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο και ηττήθηκε πολύ εύκολα με 16-8 από την Ισπανία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα
Μετά από μία πολύ κακή εμφάνιση, η Ελλάδα δεν κατάφερε, πλην του πρώτου οκταλέπτου, να ανταγωνιστεί την ανώτερη Ισπανία και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια με 16-8, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα.
Η Ισπανία εξελίσσεται σε «κακό δαίμονα» της Ελλάδας. Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Αϊντχόφεν ηττήθηκε με 13-5. Τώρα κρινόταν η απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου και η πρωτιά στον δεύτερο όμιλο. Νέα ήττα με την ίδια διαφορά.
Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στον αγώνα της Πέμπτης (8/2, 19:30) με την Κίνα για να «κλειδώσουμε» τη δεύτερη θέση και στη συνέχεια υπάρχει το χιαστί με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Σε ηλικία 47 ετών έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος Αμερικανός μπασκετμπολίστας Τζέισον Κόλινς, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Έγινε γνωστός ως ο πρώτος παίκτης του NBA που δήλωσε ομοφυλόφιλος.
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς διέλυσαν με 126-97 τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο Game 5 των ημιτελικών της Δύσης, με τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να πραγματοποιεί μια εμφάνιση για τα βιβλία της Ιστορίας του NBA.
Θύμα μιας ωραίας φάρσας έπεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Ρώμη, όπου οι διοργανωτές του Italian Open τον… έπεισαν πως έσπασε ένα αρχαίο κειμήλιο ανεκτίμητης αξίας!