Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή των Νέων του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Ιντερ Κ19

Η αποστολή των Νέων του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Ιντερ Κ19

Έτοιμοι οι Νέοι του Ολυμπιακού για την πολύ σημαντική αναμέτρηση κόντρα στην Ίντερ στο πλαίσιο των Play Offs του UEFA Youth League.

Έτοιμη για το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν μέχρι τώρα είναι η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετωπίζει την Ίντερ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (07/02, 15:00) για τα Play Offs του UEFA Youth League με στόχο την πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός μετράει το απόλυτο στη διοργάνωση, καθώς αρχικά είχε προσπεράσει το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Λέτσε με συνολικό σκορ 6-2, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε και την Καμπάλα με συνολικό σκορ 7-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν σήμερα (06/02) την τελευταία τους προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης, με τον προπονητή της Κ19 του Θρύλου, Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να κάνει γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται στην αποστολή.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Σίνα, Έξαρχος, Κουράκλης, Κ. Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τανούλης, Κουτσογούλας, Πρεκατές, Πνευμονίδης, Δαρβίρας, Κουτσίδης, Μουζακίτης, Παναγάκος, Χ. Κωστούλας, Δάμα, Αλαφάκης, Γατόπουλος, Λιατσικούρας, Μπάκουλας, Λώλης.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024