Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημοσίευμα-βόμβα στην Ισπανία για Ταβάρες και Παναθηναϊκό

Δημοσίευμα-βόμβα στην Ισπανία για Ταβάρες και Παναθηναϊκό

Οι Ισπανοί επιμένουν για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για το «θηρίο» της Ρεάλ, Εντι Ταβάρες.

Όσο ο Έντι Ταβάρες δεν ανανεώνει την συνεργασία του με την Ρεάλ Μαδρίτης, τόσο θα φουντώνουν τα δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του θηριώδη σέντερ της «Βασίλισσας».

Λίγα 24ωρα μετά το δημοσίευμα της «As» για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 31χρονο σέντερ, την «σκυτάλη» πήρε η «Marca» η οποία αναφέρει ότι το τριφύλλι δίνει στον σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι ότι ζητήσει.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Το συμβόλαιό του λήγει αυτό το καλοκαίρι. Οι συζητήσεις που ξεκίνησαν στα μέσα της περασμένης σεζόν δεν έχουν προχωρήσει και ο χρόνος τελειώνει. Ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήριο λαμβάνει περίπου 3 εκατομμύρια μεικτά ανά σεζόν και φιλοδοξεί να κερδίσει 3 εκατομμύρια καθαρά. Ναι μεν οι απαιτήσεις του ανταποκρίνονται με αυτό που είναι καθώς πρόκειται για τον καλύτερο σέντερ στην Ευρώπη, αλλά η Ρεάλ θεωρεί ότι αυτό το νούμερο υπερβαίνει το ανώτατο όριο των αποδοχών του».

Και συνεχίζει: «Η Ρεάλ δεν μπορεί να είναι σίγουρη με αυτή την ανανέωση, η οποία είναι υψίστης σημασίας για να παραμείνει ανταγωνιστική. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν ήδη ομάδες πρόθυμες να ανταποκριθούν στις μισθολογικές απαιτήσεις του παίκτη. Μάλιστα, σε πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε η Euroleague μεταξύ των γενικών αρχηγών των 18 ομάδων, το 38,9% από αυτούς είπε ότι ο Ταβάρες θα ήταν ο παίκτης που θα ήθελαν να υπογράψουν αν μπορούσαν . Και κάποιες από αυτές, όπως ο Παναθηναϊκός, είναι πρόθυμες να του προσφέρουν ό,τι τους ζητήσει για να τον πείσουν. Αυτή η επιλογή και αυτή της υποθετικής επιστροφής στο ΝΒΑ πιέζουν ακόμα περισσότερο τη Ρεάλ…»

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024