Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρχονται νέα iPad και Mac: Ποιες θα είναι οι βασικές διαφορές τους

Έρχονται νέα iPad και Mac: Ποιες θα είναι οι βασικές διαφορές τους

H Apple πιθανότατα θα αποκαλύψει ενημερώσεις στα λειτουργικά της συστήματα iPadOS και macOS, εισάγοντας νέες δυνατότητες ειδικά σχεδιασμένες για τις πιο πρόσφατες συσκευές.

Ο κόσμος της τεχνολογίας περιμένει την κυκλοφορία των πιο πρόσφατων καινοτομιών της Αpple και το φλέγον ερώτημα είναι: Πότε θα κυκλοφορήσει η Apple τα νέα iPad και MacBook;

Η Apple φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Air, iPad Pro και MacBook Air γύρω στα τέλη Μαρτίου 2024 στην ετήσια εαρινή της εκδήλωση. Η νέα σειρά iPad Air αναμένεται να αποκτήσει ένα νέο μέγεθος οθόνης 12,9 ιντσών μαζί με ένα ενημερωμένο μοντέλο 10,9 ιντσών. Τα ακόλουθα μοντέλα iPad Pro 11 ιντσών και 13 ιντσών αναμένεται ευρέως να είναι τα πρώτα iPad εξοπλισμένα με οθόνες OLED. Το βασικό νέο χαρακτηριστικό για τους φορητούς υπολογιστές θα είναι το τελευταίο τσιπ M3 της Apple.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια συναρπαστική βουτιά στο μέλλον των εμβληματικών συσκευών της Apple, καθώς ο τεχνολογικός γίγαντας ετοιμάζεται να επαναπροσδιορίσει την καινοτομία ξανά

iPad Pro

Τα επόμενα μοντέλα iPad Pro 11 ιντσών και 13 ιντσών αναμένεται ευρέως να είναι τα πρώτα iPad εξοπλισμένα με οθόνες OLED .

Το iPad Pro πρόκειται να κάνει ένα σημαντικό βήμα προς το μέλλον με την υιοθέτηση των οθονών OLED για πρώτη φορά. Αυτή η τεχνολογία υπόσχεται καλύτερη οπτική ποιότητα σε σχέση με τις τρέχουσες οθόνες LCD, με αυξημένη φωτεινότητα, πλουσιότερα χρώματα, βαθύτερο μαύρο και βελτιωμένη απόδοση ισχύος. Αυτή η κίνηση ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική της Apple να χρησιμοποιεί οθόνες OLED σε premium συσκευές όπως το iPhone και το Apple Watch.

Η μετάβαση σε OLED μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της τιμής για το iPad Pro, αλλά τα οφέλη για τους δημιουργικούς επαγγελματίες και τους απαιτητικούς χρήστες μπορεί να είναι σημαντικά. Επιπλέον, η ενσωμάτωση του τελευταίου τσιπ M3 της Apple θα βελτιώσει περαιτέρω την απόδοση, ενώ η ασύρματη φόρτιση MagSafe και το επανασχεδιασμένο Magic Keyboard με μεγαλύτερο trackpad και περίβλημα αλουμινίου είναι επίσης φημολογούμενες προσθήκες.

Τα τρέχοντα μοντέλα iPad Pro με το τσιπ M2 κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του 2022.

Το M2 είναι η επόμενη γενιά πυριτίου της Apple, με επεξεργαστή 8 πυρήνων που παρέχει έως και 15% ταχύτερη απόδοση και γραφικά 10 πυρήνων που παρέχουν έως και 35% ταχύτερη απόδοση γραφικών.

Με 40% ταχύτερη Neural Engine επιταχύνοντας τις εργασίες μηχανικής εκμάθησης και 50% περισσότερο εύρος ζώνης μνήμης, το M2 φέρνει εκπληκτική απόδοση και νέες δυνατότητες στο Apple iPad Pro 2022 11″ με WiFi & 128GB Silver.

Αλλά και το Apple iPad 2021 10.2″ με WiFi & Μνήμη 64GB Space Gray διαθέτει οθόνη Retina 10,2 ιντσών, ισχυρό Α13 Bionic chip, υπερευρυγώνια μπροστινή κάμερα με Center Stage και υποστήριξη για Apple Pencil και Smart Keyboard. To iPad σου επιτρέπει να κάνεις πολλά, ακόμα ευκολότερα. Όλα σε μια εκπληκτική τιμή.

MacBook air

Το αγαπημένο MacBook Air λαμβάνει την ετήσια ανανέωσή του με την ενσωμάτωση του τσιπ M3, προσφέροντας σημαντικά κέρδη απόδοσης.

Αν και δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό, το MacBook Air πιθανότατα θα αποκτήσει υποστήριξη για το πιο πρόσφατο Wi-Fi 6E για ταχύτερη και πιο αξιόπιστη ασύρματη συνδεσιμότητα.

Η Apple έχει ήδη ενημερώσει το MacBook Pro 14 ιντσών, το MacBook Pro 16 ιντσών και το iMac 24 ιντσών με το τσιπ M3 πέρυσι.

Τα επόμενα μοντέλα MacBook Air θα αποκτήσουν ray-tracing με επιτάχυνση υλικού και σκίαση πλέγματος για βελτιωμένη απόδοση γραφικών στα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου πιο ακριβούς φωτισμού, αντανακλάσεων και σκιών. επιτρέποντας πιο ρεαλιστικά γραφικά σε παιχνίδια και εφαρμογές. Αυτή η αναβάθμιση φέρνει το MacBook Air πιο κοντά στο επίπεδο απόδοσης των μοντέλων Pro, καθιστώντας το μια συναρπαστική επιλογή για απαιτητικούς χρήστες εν κινήσει.

Παράλληλα με τις ανακοινώσεις η Apple πιθανότατα θα αποκαλύψει ενημερώσεις στα λειτουργικά της συστήματα iPadOS και macOS, εισάγοντας νέες δυνατότητες ειδικά σχεδιασμένες για τις πιο πρόσφατες συσκευές.

Πάντως έως την κυκλοφορία των νέων iPad και MacBook μπορείτε να μπείτε στο SHOPFLIX.gr και να επιλέξετε ένα από τα προηγούμενα μοντέλα της Apple, ενώ θα το παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα του σε όποιο σημείο της Ελλάδας και να μένετε.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι για τα δύο χρόνια SHOPFLIX η αγαπημένη μας πλατφόρμα προσφέρει δωρεάν μεταφορικά για μία μόνο μέρα σε διαφορετική κατηγορία.

Μόνο για σήμερα επωφεληθείτε από δωρεάν μεταφορικά σε πάνες, μωρομάντηλα και Βρεφικές τροφές

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024