Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είσαι σίγουρη ότι φοράς σωστά το ρολόι σου;

Είσαι σίγουρη ότι φοράς σωστά το ρολόι σου;

Tα γυναικεία ρολόγια, με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούν να δημιουργήσουν ξεχωριστά σύνολα τα οποία θα τραβήξουν τις εντυπώσεις

Οι περισσότεροι χρήστες ρολογιών θα σας πουν ότι αισθάνονται μισοί όταν δεν φορούν ρολόι. Μόλις συνηθίσετε να το φοράτε συχνά, ένα ρολόι γίνεται φυσικό μέρος του χεριού σας. Εκτός από το να βεβαιωθείτε ότι το ρολόι χειρός σας ταιριάζει τέλεια, φορέστε το ρολόι σας από την πλευρά που λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος σε ποια πλευρά πρέπει να φοράτε το ρολόι σας εφόσον νιώθετε άνετα

Αυτό το επίπεδο άνεσης σημαίνει μόνο ένα πράγμα: φοράτε ένα ρολόι που σας ταιριάζει τέλεια — δεν είναι πολύ σφιχτό ή χαλαρό και ο καρπός στο δέρμα σας μπορεί ακόμα να αναπνέει. Λοιπόν, πώς ακριβώς φοράτε σωστά ένα ρολόι;

Φορέστε το σωστό μέγεθος

Όταν αγοράζετε ένα ρολόι που πραγματικά θέλετε, είναι φυσιολογικό να λάβετε υπόψη πρώτα την οπτική αισθητική του ρολογιού. Υπάρχουν όμως και άλλοι παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε για να βεβαιωθείτε ότι θα είστε πραγματικά ικανοποιημένοι με την αγορά σας.

Το μέγεθος έχει σημασία στα ρολόγια. Είτε αγαπάτε τα μικρά είτε τα μεγάλα ρολόγια, υπάρχει ένας τρόπος να επιλέξετε σωστά ένα ρολόι που θα δείχνει σωστά στον καρπό σας. Ανάλογα με τον καρπό σας επιλέξετε και το κατάλληλο μέγεθος. Είναι αυτονόητο ότι το ρολόι σας πρέπει να εφαρμόζει άνετα στον καρπό σας.

Φορέστε το κατάλληλο ρολόι ανάλογα με το ντύσιμο

Τα ρολόγια έρχονται σε πολλά διαφορετικά στυλ και μεγέθη και μπορούν να φορεθούν ως λειτουργικό αξεσουάρ ή ένα κομψό κόσμημα τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες, αν και είναι πλέον αποδεκτό να φοράτε ένα οποιοδήποτε ρολόι σε οποιαδήποτε περίσταση και περιβάλλον.

Επιλέξτε ένα καθημερινό ρολόι που μπορεί να φορεθεί με casual ρούχα, όπως το γυναικείο ρολόι Hugo Boss με δερμάτινο λουράκι.

Το καθημερινό σας ρολόι πρέπει να είναι ουδέτερο και ανθεκτικό, καθώς προορίζεται να το φοράτε σε όλες τις καθημερινές σας δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας, των κοινωνικών εκδηλώσεων ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι μια δημοφιλής επιλογή, καθώς αυτό συνιστά τόσο ουδέτερα όσο και ανθεκτικά ρολόγια, αλλά οι επιλογές περιλαμβάνουν βασικά ρολόγια κατασκευασμένα από όλα τα είδη διαφορετικών υλικών, συμπεριλαμβανομένου του πλαστικού και του καουτσούκ.

Το γυναικείο Ρολόι Lacoste 2001191 Ladycroc με Μεταλλικό Μπρασελέ Ροζ Χρυσό είναι μια ιδανική επιλογή αν θέλετε ένα καθημερινό ρολό για όλες τις περιστάσεις.

Φοράτε επίσημο ρολόι σε εκδηλώσεις που απαιτούν επίσημη ένδυση. Αυτό περιλαμβάνει γάμους, βαφτίσεις, επίσημα δείπνα, παραστάσεις θεάτρου και άλλες επίσημες εκδηλώσεις. Τα επίσημα ρολόγια προσθέτουν μια τελική πινελιά σε ένα επίσημο ντύσιμο. Τα επίσημα ρολόγια είναι συνήθως κατασκευασμένα από πολύτιμο μέταλλο (ασήμι, χρυσό ή πλατίνα) και μπορεί να είναι απίστευτα ακριβά, ανάλογα με τη μάρκα και τα υλικά.

Όπως το γυναικείο Ρολόι Versace VE1D00419 με μεταλλικό μπρασελέ χρυσό. Διαθέτει μηχανισμό μπαταρίας, ο οποίος βασίζεται στην ηλεκτρική ενέργεια που παράγει η μπαταρία, με αποτέλεσμα να υπάρχει ακρίβεια και αντοχή.

Φορέστε ένα smartwatch. Μπορείτε να το φορέσετε ως καθημερινό ρολόι ή ως λειτουργικό εργαλείο για τρέξιμο ή γυμναστική. Παρακολουθήστε τις δραστηριότητές σας και τις βαθμολογίες fitness στο smartwatch και το smartphone σας. Μετρήστε βήματα, τσεκάρετε τις θερμίδες και διατηρήστε τις επιδόσεις σας με το GPS.

Τόσο το Samsung Galaxy Watch 4 όσο και το Smartwatch Xiaomi Amazfit είναι ιδανικές επιλογές. Αμφότερα διαθέτουν μια ευρεία γκάμα κομψών προσόψεων για να τα ταιριάξτε ανάλογα με τη διάθεσή σας, ένα ντύσιμο ή μια περίσταση.

Αν λοιπόν και εσείς θέλετε να αγοράσετε ένα ρολόι τότε σας έχουμε την λύση. Στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε αμέτρητη ποικιλία σε ρολόγια για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας στυλ

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις  ενώ επωφεληθείτε από τα δωρεάν μεταφορικά. Τo SHOPFLIX γιορτάζει τα δυο του χρόνια και μια διαφορετική κατηγορία θα έχει δωρεάν μεταφορικά για μια μόνο ημέρα.

Μόνο για σήμερα επωφεληθείτε από δωρεάν μεταφορικά σε προϊόντα περιποίησης σώματος και προσώπου.

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024