Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φοιτητές στο πλευρό των αγροτών στη Θεσσαλία

Φοιτητές στο πλευρό των αγροτών στη Θεσσαλία

Οι καταλήψεις των σχολών ΤΕΦΑΑ και Διατροφολογίας ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους αγρότες στην Θεσσαλία, δείχνοντας έναν επικίνδυνο για την κυβέρνηση δρόμο.

Αν υπάρχει κάτι που τρομάζει με βεβαιότητα κάθε κυβέρνηση του κόσμου, είναι όταν οι πολίτες από διαφορετικές ομάδες ή συμφέροντα, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν αιτήματα άλλων κοινωνικών ομάδων.

Τέτοια γεγονότα μπορεί να δημιοουργήσουν την «τέλεια καταιγίδα» όπως λένε οι μετεωρολόγοι. Μικρές αλλαγές που όμως μπορούν να αλλάξουν την πολιτική πραγματικότητα μια χώρας, συμπαρασύροντας περισσότερες κοινωνικές ομάδες που ασιθάνονται (ή είναι) αδικημένες, την ώρα που η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται σε κανένα μέτωπο.

Το δεύτερο πανό του βίντεο αναγράφει: «Φοιτητές, εργατιά, αγροτιά, μια φωνή, μια γροθιά», κάτι που περιγράφει αυτό που μπορεί να συμβεί

Στο καρέ βλέπουμε την συμπαράσταση των φοιτητών προς τους αγρότες στην Θεσσαλία, την ώρα που τόσο το αγροτικό, όσο και το φοιτητικό κίνημα κερδίζουν συμπαράσταση από περισσότερες κοινωνικές ομάδες. Ενώ τα συνδικάτα των οικοδόμων σε πολλές περιοχές τις χώρες προβαίνουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις, με ταυτόχρονη στήριξη αιτημάτων άλλων κοινωνικών ομάδων.

Περίμεναν τα τρακτέρ με πανό στήριξης των κινητοποιήσεών τους

Οι φοιτητές πέρα από το εικονιζόμενο πανό που είχαν τοποθετήσει στο κτήριο, περίμεναν τους αγρότες με έτερο πανό που μπορείτε να δείτε στο βίντεο του δημοσιογράφου Χρήστου Αβραμίδη, το οποίο αναγράφει «Φοιτητές, εργατιά, αγροτιά, μια φωνή, μια γροθιά» δίνοντας τον τόνο.

Οι τέλειες καταιγίδες ευθύνονται για καταστροφικούς τυφώνες κατηγορίας 5 ή για σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα, που στην περίπτωση που εξετάζεται διαφέρουν παρασάγγας από τα φαινόμενα που εξετάζει η επιστήμη της μετεωρολογίας.

Sports in

Επιστροφή «βόμβα» στην Premier League

Ποια ομάδα της Premier League προσέγγισε τον Ζοσέ Μουρίνιο και προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει στην Αγγλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024