Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Σπάει» τη σιωπή του ο Killer Mike μετά τη σύλληψη στα Grammy 2024

«Σπάει» τη σιωπή του ο Killer Mike μετά τη σύλληψη στα Grammy 2024

Κατηγορείται για βιαιοπραγία.

Ο Killer Mike συνελήφθη λίγο μετά τα Grammy Awards, στα οποία κέρδισε τρία βραβεία. Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε από τον ιστότοπο The Hollywood Reporter, ο Mike φαίνεται να συνοδεύεται με χειροπέδες από την αστυνομία του Λος Άντζελες μετά από μερικές χαρούμενες στιγμές για τον ίδιο στην τελετή απονομής των Grammy την Κυριακή.

O ράπερ προχώρησε σε δηλώσεις στο ΕΤ, όπου ευχαρίστησε την The Recording Academy για τα βραβεία και εξήγησε τι πραγματικά συνέβη εκείνη την βραδιά. «Πρώτα θέλω να εκφράσω την εκτίμησή μου στην Επιτροπή του Grammy για την αναγνώρισή μου και της ομάδας μου για τη δουλειά που έγινε. Είμαστε απίστευτα περήφανοι και αισθανόμαστε αισιόδοξοι αυτή τη στιγμή».

Μεταξύ άλλων, είπε: «Θέλω να σημειώσω ότι χθες το βράδυ, η ομάδα μου και εγώ κάναμε πολλές κλήσεις από κόσμο που ήθελαν να μάθουν αν ήμουν καλά. Εκτιμώ πολύ την ανησυχία και την υποστήριξη. Όπως μπορείτε φανταστείτε, έγιναν πολλά και υπήρχε κάποια σύγχυση γύρω από ποια πόρτα έπρεπε να μπούμε εγώ και η ομάδα μου. Ζήσαμε μια έντονη στιγμή με τον φρουρό ασφαλείας αλλά η ομάδα μου και εγώ έχουμε την απόλυτη πεποίθηση ότι τελικά θα απαλλαγώ από κάθε αδικοπραγία».

Συνελήφθη μετά από διαπληκτισμό

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε από το The Hollywood Reporter, ο Killer Mike φαίνεται να συνοδεύεται με χειροπέδες από την αστυνομία του Λος Άντζελες μετά από μερικές χαρούμενες στιγμές για τον ίδιο στην τελετή απονομής των Grammy την Κυριακή.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι η σύλληψη του Mike προήλθε μετά από μια διαμάχη μέσα στην αρένα γύρω στις 4:00 μ.μ. Κατηγορείται για ένα πλημμέλημα. Ο ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Μάικλ Ρέντερ, αφέθηκε ελεύθερος με δική του εγγύηση στις 20:37 και αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 29 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024