Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ετοιμάζει τον Μπένετ ο Μάντζιος

Ετοιμάζει τον Μπένετ ο Μάντζιος

Ο νεαρός Κοσταρικανός αριστερός εξτρέμ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην εκτός έδρας σαββατιάτικη (10/2) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 22η αγωνιστική.

Ο Χιούισον Μπένετ είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη. Ο νεοαποκτηθείς αριστερός εξτρέμ από την Κόστα Ρίκα, είχε συμπεριληφθεί και στην αποστολή του σαββατιάτικου (3/2) εκτός έδρας αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό, δεν πήρε, όμως, χρόνο συμμετοχής.

Κάτι που αναμένεται να γίνει, όμως, στο σαββατιάτικο (10/2) εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Άκης Μάντζιος, άλλωστε, θα κάνει ροτέισον σε ότι αφορά την ενδεκάδα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καθώς ακολουθεί (13/2) ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου, με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Τι περιμένει ο Μάντζιος

Ο Μπένετ ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς στις προπονήσεις και θα πάρει, πιθανότατα, τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής. Ακόμα, ο προπονητής του Άρη θα περιμένει να διαπιστώσει στις προπονήσεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ζουλ, προκειμένου να ξέρει αν μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καμερουνέζος χαφ έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού του, έμεινε, όμως, εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Sports in

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουάιτεντ 4-0: Συντριβή για την ομάδα του Τεν Χαγκ

Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024