Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η τιμωρία του Αταμάν στους παίκτες του Παναθηναϊκού!

Η τιμωρία του Αταμάν στους παίκτες του Παναθηναϊκού!

Όλη μέρα στο γήπεδο την Τρίτη (6/2) οι παίκτες του Τριφυλλιού.

Με μπροστάρη τον Βασίλη Τολιόπουλο, ένας εκπληκτικός Άρης κατάφερε να… αλώσει το ΟΑΚΑ και με 73-70 να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη επί του τριφυλλιού μετά από 27 ολόκληρα χρόνια.

Φυσικά η ήττα αλλά κυρίως η εικόνα έβγαλαν εκτός εαυτού τον Τούρκο τεχνικό του τριφυλλιού, Εργκίν Αταμάν ο οποίος αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα.

Πιο συγκεκριμένα αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τρίτης (7/2) κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της πράσινης ΚΑΕ. Έτσι το αυριανό πρόγραμμα περιέχει meetings με προπονητές και παίκτες, με videos και με προπόνηση που θα κρατήσει τους πάντες για πολλές ώρες στο ΟΑΚΑ. Ενα «καψώνι» από τον Αταμάν στους παίκτες του Τριφυλλιού.

Τέλος ο Τούρκος τεχνικός εξέφρασε την δυσαρέσκεια του με εκείνους που αποφάσισαν να ορίσουν το συγκεκριμένο ματς, νωρίς το απόγευμα.

«Αυτό είναι γελοίο. Μετά από «διαβολοβδομάδα» να παίζουμε 5 το απόγευμα στο Εθνικό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει χρόνος να προετοιμαστείς, δεν υπάρχει χρόνος να συγκεντρωθείς. Εγώ ήμουν κακός. Η ομάδα ήταν κακή το ίδιο και οι διαιτητές. Όλα πήγαν κατά… διαόλου. Να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε αυτό που το σκέφτηκε» και σε ερώτηση για τι άλλο θα μπορούσε να γίνει είπε: «Κάθε φορά έτσι γίνεται. Μόνος εμείς παίζουμε διπλή αγωνιστική. Εργάσιμη ημέρα, πέντε το απόγευμα, γιατί; Κάποιος να μου απαντήσει».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024