Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αταλάντη: Μπλόκο αγροτών στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας

Αταλάντη: Μπλόκο αγροτών στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας

Οι αγρότες της Λοκρίδας κατέβηκαν στους δρόμους με τρακτέρ για να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους - Τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν «δεν καλύπτουν» ούτε στο ελάχιστο το χαμένο εισόδημά τους

Συνεχίζουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις τους σε όλη την Ελλάδα οι αγρότες. Ένα από τα πιο δυναμικά μπλόκα βρίσκεται στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στον κόμβο της Σκάλας Αταλάντης, με τους αγρότες της Λοκρίδας να είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους διεκδικώντας «το δικαίωμα να παραμείνουν στη γη τους διαφυλάσσοντας το πολύτιμο οικογενειακό εισόδημα».

Δίωρο μπλόκο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας

Στις 2 περίπου το μεσημέρι της Δευτέρας (05/01) οι αγρότες του μπλόκου της Αταλάντης, μετέβησαν και πάλι στην εθνική οδό κλείνοντας και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Στο μπλόκο των αγροτών παρευρέθηκε και ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών, οποίος ευχήθηκε για την άμεση όσο και ειρηνική επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας.

Οι αγρότες διατρανώνουν πως τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν «δεν καλύπτουν» ούτε στο ελάχιστο το χαμένο εισόδημά τους

Για την εξέλιξη των κινητοποιήσεων, πολλά πάντως θα εξαρτηθούν στην πανελλαδική σύσκεψη που θα γίνει στη Νίκαια της Λάρισας την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, ωστόσο στα Τρίκαλα, οι συντονιστικές επιτροπές των μπλόκων Ζάρκου δήμου Φαρκαδόνας & Βασιλικής δήμου Μετεώρων μαζί με την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η Άνοιξη» ήδη πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία μέσα στο κέντρο της πόλης και δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν.

Προς το παρόν όλα τα μπλόκα φαίνεται να συμφωνούν ότι τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από τον πρωθυπουργό δεν φτάνουν για να καλύψουν ούτε ένα μικρό μέρος από το χαμένο εισόδημά τους σε μια χρονιά η οποία συνοδεύτηκε και από ακραία καιρικά φαινόμενα και καταστροφές.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024