Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δείτε τις πιο γλυκές φωτογραφίες της Μάιλι Σάιρους από την παιδική της ηλικία

Δείτε τις πιο γλυκές φωτογραφίες της Μάιλι Σάιρους από την παιδική της ηλικία

Η πρωταγωνίστρια της «Hannah Montana» έχει μεγαλώσει και φέτος είναι υποψήφια για έξι βραβεία Grammy.

Ο κόσμος παρακολούθησε τη Μάιλι Σάιρους να μεγαλώνει, από τα νεανικά της χρόνια στο πλευρό του πατέρα της μέχρι το «εφηβικό της μεγαλείο» και όχι μόνο.

Γεννημένη ως Ντέστινι Χόουπ Σάιρους, οι γονείς της συνήθιζαν να την αποκαλούν «Smiley» εξαιτίας της ευδιάθετης διάθεσης της

Η οκτώ φορές υποψήφια για Grammy ήταν γραφτό να πετύχει, ακόμη και πριν πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη Hannah Montana, τη σειρά του Disney Channel με την οποία εγκαινίασε την καριέρα της.

Καθώς μεγάλωνε με τη πολυμελή οικογένειά της στο Τενεσί, είχε ήδη κατακτήσει τις καρδιές με το λαμπερό χαμόγελο που της χάρισε το παρατσούκλι «Smiley». Ακόμη και όταν η Σάιρους άφησε το «S» από το παρατσούκλι της και έγινε η Μάιλι Σάιρους που έφτασε στην παγκόσμια καταξίωση, δεν έχασε ποτέ αυτό το μεταδοτικό χαμόγελο.

Photo: Instagram

Ρίξτε μια ματιά στα νεανικά χρόνια της Μάιλι Σάιρους που αποτυπώνονται στις πιο χαριτωμένες throwback φωτογραφίες της.

«Σ’ αγαπώ μικρή αδελφή που έγινες μεγάλη αδελφή»

Γεννημένη ως Ντέστινι Χόουπ Σάιρους, οι γονείς της συνήθιζαν να την αποκαλούν «Smiley» εξαιτίας της ευδιάθετης διάθεσης της. Το παρατσούκλι τελικά συντομεύτηκε σε Miley και το 2008, η γεννημένη στο Τενεσί άλλαξε νόμιμα το ονοματεπώνυμο της σε Μάιλι Ρέι Σάιρους, τιμώντας τον πατέρα της με ένα κοινό μεσαίο παρατσούκλι.

Photo: Instagram

Η υποψήφια για Grammy καλλιτέχνις είναι ένα από τα έξι αδέλφια της. Οι γονείς της Μπίλι Ρέι και Τις Σάιρους – οι οποίοι χώρισαν το 2022 – έχουν επίσης τον γιο Μπρέισον, 29 ετών, και τη μικρότερη κόρη Νόα, 24 ετών.

Παρόλο που η Τις δεν συμμετείχε στη Hannah Montana, η Σάιρους έχει δηλώσει ότι η μητέρα της ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτική στο ταξίδι της προς τη δόξα

Η Τις είναι μητέρα της Μπράντι, 36 ετών, και του Τρέις, 34 ετών, τους οποίους ο Μπίλι Ρέι υιοθέτησε όταν ήταν παιδιά, ενώ ο country κροίσος καλωσόρισε επίσης τον 31χρονο γιο του Κρίστοφερ με προηγούμενη σύντροφο.

Photo: Instagram

Η Σάιρους και η μικρή της αδελφή έχουν έναν ξεχωριστό δεσμό, καθώς και οι δύο ακολουθούν μια καριέρα στη μουσική βιομηχανία. Πριν αποκτήσει τη δική της φήμη – η Νόα απέσπασε μια δική της υποψηφιότητα για Grammy ως καλύτερη νέα καλλιτέχνιδα το 2021 – η μικρότερη αδελφή της Σάιρους θα έπαιζε ως guest star σε επεισόδια της Hannah Montana.

Στα γενέθλια της Νόα το 2021, η Σάιρους αφιέρωσε στη μικρή της αδελφή με μια εγκάρδια δημοσίευση στο Instagram.

«Σ’ αγαπώ μικρή αδελφή που έγινες μεγάλη αδελφή. Την ημέρα που γεννήθηκες δεν ήξερα ποτέ ότι μια μέρα οι ρόλοι θα αντιστρέφονταν και θα ήσουν εσύ αυτή που θα με φρόντιζε», έγραψε η τραγουδίστρια του «Wrecking Ball». «Με καθοδηγείς στο να παίρνω τις δύσκολες αλλά σωστές αποφάσεις. Θα έχεις πολλές ακόμα τέτοιες επιλογές στη δική σου ζωή & είμαι εδώ για σένα σε κάθε βήμα σου. Σ’ αγαπώ πάντα. Ευτυχισμένα 21α γενέθλια».

Photo: Instagram

Η σχέση με την μητέρα της

Παρόλο που η Τις δεν συμμετείχε στη Hannah Montana, η Σάιρους έχει δηλώσει ότι η μητέρα της ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτική στο ταξίδι της προς τη δόξα. Σε μια συνέντευξη που έδωσε τον Σεπτέμβριο του 2013 στο Rolling Stone, η τραγουδίστρια του «We Can’t Stop» είπε ότι η Τις μπορούσε να ταυτιστεί με τα όνειρα της κόρης της, καθώς και η ίδια ήθελε κάποια στιγμή να γίνει performer.

«Χόρευε μπαλέτο από τα τρία της χρόνια μέχρι τα τριάντα της, αλλά ήταν πολύ ντροπαλή», είπε η Σάιρους στο περιοδικό. «Δεν θα μπορούσε ποτέ να το κάνει αυτό, οπότε το ήθελε για μένα. Έχω κι εγώ άγχος και δεν ήθελε το άγχος μου να με εμποδίσει ποτέ από το να το κάνω όπως εμπόδιζε εκείνη».

Πηγή: People

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024