Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μάιλι Σάιρους: Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της

Μάιλι Σάιρους: Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της

Η 30χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός έβαψε τα μαλλιά της μαύρα, επιστρέφοντας μετά από πολλά χρόνια στο φυσικό της χρώμα.

Με τρεις φωτογραφίες της στο Instagram, η Μάιλι Σάιρους έδειξε τα μαύρα της μαλλιά, ενθουσιασμένη και ανανεωμένη από το νέο της hair look. Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες, όπου φορά μαύρο παλτό και κρατά μια κόκκινη τσάντα Gucci. Στη λεζάντα του post θέλησε να συγχαρεί τον νέο creative director του Ιταλικού οίκου μόδας Sabato De Sarno, που έκανε το ντεμπούτο του στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

H ανάρτηση και τα σχόλια

«Συγχαρητήρια για το όμορφο ντεμπούτο σου ως creative director της Gucci Η εκπληκτική καρδιά σου φαινόταν σε κάθε ραφή. Σε αγαπώ και είμαι τόσο περήφανη. Τώρα δώσε μου τα πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνις χώρισε το 2020 από τον ηθοποιό σύζυγό της Λίαμ Χέμσγουορθ, μετά από δύο χρόνια γάμου και σχεδόν δέκα χρόνια σχέσης.

Τα σχόλια με τους followers της

Η ανάρτηση συγκέντρωσε περισσότερους από 1 εκατ. likes και χιλιάδες σχόλια, με πολλούς θαυμαστές της να εκπλήσσονται από τη νέα της εμφάνιση και το σκουρόχρωμο look. Οι περισσότεροι φανς της έγραψαν ότι ανυπομονούσαν για την επιστροφή της στο φυσικό της χρώμα, καθώς για χρόνια ήταν ξανθιά με ανταύγειες, ενώ άλλοι πίστευαν ότι ήταν παλιές φωτογραφίες από τα νεανικά της χρόνια.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024