Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερατσίνι: «Αποκλείεται να βίαζε την εγγονή μας, ήμασταν μπροστά» - Η γιαγιά της διαψεύδει τις κατηγορίες

Κερατσίνι: «Αποκλείεται να βίαζε την εγγονή μας, ήμασταν μπροστά» – Η γιαγιά της διαψεύδει τις κατηγορίες

«Δεν μπορεί να είμαι με έναν άντρα 53 χρόνια και ξαφνικά να βγει παιδεραστής. Σε παρακαλώ!» είπε η σύζυγος του 78χρονου - Πώς αποκαλύφθηκε ότι ο παππούς ασελγούσε σε βάρος της από τα 9 της χρόνια

Αδυνατεί να πιστέψει της αρρωστημένη δράση του 78χρονου συζύγου της η γιαγιά της 16χρονης σήμερα κοπέλας από το Κερατσίνι, ο οποίος ασελγούσε σε βάρος της από την ηλικία των 9 ετών.

Η καταγγελία της ανήλικης σοκάρει και οι αρχές ερευνούν την αδιανόητη υπόθεση βιασμού της. Όπως καταγγέλλεται, ο εφιάλτης ξεκίνησε το 2017, όταν εκείνη ήταν 9 ετών, ενώ το παιδί αποκάλυψε για πρώτη φορά όσα εφιαλτικά βίωνε στα ξαδέρφια της μόλις πριν από έναν χρόνο.

Ο παππούς ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού μπροστά στην γιαγιά και την μητέρα του

Όλα αυτά μάλιστα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι της οικογενείας, παρουσία της μητέρας και της γιαγιάς, οι οποίες όμως δεν είχαν καταλάβει κάτι.

«Αποκλείεται να συνέβαινε κάτι τέτοιο» – Η γιαγιά της 16χρονης διαψεύδει τις κατηγορίες

Η γιαγιά της 16χρονης -και σύζυγος του 78χρονου- μίλησε στο Star και διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται.

«Δεν μπορεί να είμαι με έναν άντρα 53 χρόνια και ξαφνικά να βγει παιδεραστής!»

«100 φορές θα το φωνάζω. Όχι, όχι. Αποκλείεται να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να έχει γίνει ποτέ, ποτέ, γιατί ήμασταν εδώ. Δεν είναι ότι ήταν μόνοι τους στο σπίτι, ήμουνα εδώ. Κάτι θα βλέπαμε και εγώ και η μάνα του. Είναι δυνατόν; Δεν μπορεί να είμαι με έναν άντρα 53 χρόνια και ξαφνικά να βγει παιδεραστής! Σε παρακαλώ!» είπε χαρακτηριστικά η σύζυγός του.

Όταν όμως ο δημοσιογράφος λέει πως ειναι βαρύ μια γιαγιά να επιμένει να λέει πως η εγγονή λέει τέτοια ψέματα, εκείνη απαντά: «Σας λέω τι περνάει από το μυαλό μου, γιατί δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα».

Σημειώνεται ότι ο 78χρονος παππούς της ανήλικης συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (02/02) και κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, πρωινές ώρες χθες (2-2-2024), από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στο Κερατσίνι, 78χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.

Ο 78χρονος κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024