Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεωργιάδης: Θα ξεπεράσουμε τα 950 ευρώ κατώτατο μισθό στα τέλη της τετραετίας

Γεωργιάδης: Θα ξεπεράσουμε τα 950 ευρώ κατώτατο μισθό στα τέλη της τετραετίας

Το επίδομα μητρότητας είναι άσκηση δημογραφικής πολιτικής

Τα μέτρα της κυβέρνησης υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, την ώρα που η κοινωνία αντιμετωπίζει το κύμα ακρίβειας, ενώ οι αγρότες μιλούν για εμπαιγμό από την κυβέρνηση.

«Τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση στο σύνολό τους έχουν στόχο να βελτιώσουν τα πραγματικά εισοδήματα των συμπολιτών μας», ανέφερε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Για τον κατώτατο μισθό ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η πρόθεσή μας για κατώτατο μισθό 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας θα έχει ξεπεραστεί», καθώς όπως είπε, «η ταχύτητα ανόδου της ελληνικής οικονομίας αυτό δείχνει. Η Ελλάδα έχει κερδίσει μία καλή φήμη σε όλες τις μεγάλες διεθνείς αγορές. Και το 2024 θα έχουμε μία πολύ θετική έκπληξη για την ελληνική οικονομία».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο υπουργός είπε «σε μία Ευρώπη η οποία βρίσκεται σε πολύ μεγάλη πολιτική περιδίνηση, η Ελλάδα φαντάζει σαν μία όαση σταθερότητας. Χάρη στον Κυριάκο Μητσοτάκη», πρόσθεσε

Για το επίδομα μητρότητας, ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι «η ρύθμιση αυτή είναι πραγματική άσκηση δημογραφικής πολιτικής. Το νούμερο ένα θέμα της Ελλάδας είναι το δημογραφικό. Με τη χορήγηση του επιδόματος μητρότητας σε ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, είναι μία παρακαταθήκη που αφήνω πίσω μου στο υπ. Εργασίας ως αληθινή άσκηση δημογραφικής πολιτικής».

Με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε «η κυβέρνηση αυτή, όχι στα λόγια αλλά στην πράξη, δείχνει την ευαισθησία της και τη φροντίδα της στον αγροτικό κόσμο γιατί πιστεύουμε στην ανάγκη η Ελλάδα να έχει πρωτογενή τομέα».

«Θέλω να πω στους φίλους μου αγρότες να μην κλείσουν τους δρόμους. Να κάνουν τις κινητοποιήσεις τους, να διαμαρτυρηθούν αλλά να μην κλείσουν τους δρόμους. Το κλείσιμο των δρόμων δημιουργεί μεγάλη βλάβη στην ελληνική οικονομία», πρόσθεσε.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024