Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το supercomputer βγάζει πρωταθλητή στην Premier League: Οι πιθανότητες για τον τίτλο (pic)

Το supercomputer βγάζει πρωταθλητή στην Premier League: Οι πιθανότητες για τον τίτλο (pic)

Οι πιθανότητες των Λίβερπουλ, Σίτι και Άρσεναλ για το φετινό πρωτάθλημα – Το ντέρμπι που ενδεχομένως να αλλάξει τα δεδομένα στην Premier League.

Η Premier League συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με τη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος να έχει «φουντώσει» πλέον για τα καλά. Οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ μάχονται για το βαρύτιμο τρόπαιο, με τους Reds να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 51 πόντους και να είναι στο +5 από τους Κανονιέρηδες και τους Πολίτες, οι οποίοι, όμως, έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, παρά το γεγονός ότι εδώ και αρκετές εβδομάδες παίζει χωρίς τον ηγέτη της, καθώς ο Μοχάμεντ Σαλάχ λείπει στο Κόπα Άφρικα με την Αίγυπτο, συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και με συνεχόμενες νίκες βρίσκεται στην πρώτη θέση της Premier League. Στο πρόσφατο ντέρμπι με την Τσέλσι η Λίβερπουλ ήταν καταιγιστική και επικράτησε με 4-1, πετυχαίνοντας μια πάρα πολύ σημαντική νίκη, τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για ψυχολογικούς, ενόψει της δύσκολης συνέχειας και των συνεχόμενων αναμετρήσεων που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ντέρμπι με την Αρσεναλ (4/2, 18:30), για την 23η αγωνιστική. Ένα ντέρμπι το οποίο θα θελήσει η Σίτι του Γκουαρντιόλα να εκμεταλλευτεί για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή, καθώς η ίδια θα έχει φαινομενικά εύκολο έργο στην έδρα της Μπρέντφορντ (5/2, 22:00).

Χαμός στην κορυφή της Premier League – Τρεις ομάδες θα παλέψουν για τον τίτλο.

Μια αγωνιστική, η οποία ενδεχομένως να αλλάξει πολλά, όσον αφορά στη μάχη του τίτλου, με τις τρεις ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση… αναπνοής και να είναι αποφασισμένες να παλέψουν μέχρι την τελευταία «στροφή», για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Το supercomputer λίγες ώρες πριν το ντέρμπι της Άρσεναλ με την Λίβερπουλ και την έξοδο της Σίτι στην έδρα της Μπρέντφορντ, ανέλυσε τα δεδομένα και έβγαλε τις πιθανότητες που έχει κάθε ομάδα για την κατάκτηση της φετινής Premier League.

Οι πιθανότητες ανά ομάδα

Σύμφωνα με το supercomputer, πρώτο φαβορί για τον τίτλο παραμένει η Μάντσεστερ Σίτι με 54.4% πιθανότητες να αναδειχθεί πρωταθλήτρια, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Οι Reds είναι το δεύτερο φαβορί με 42.1% πιθανότητες. Σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική, πάντως, η Σίτι έχασε 5.3% (σ.σ είχε 59.7% πιθανότητες) και η Λίβερπουλ πήρε 5.5% (σ.σ 36.6%). Οσον αφορά στην Άρσεναλ, οι Κανονιέρηδες έχουν μόλις 3.3% πιθανότητες για να πάρουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Πιθανότητες, πάντως, που ίσως αλλάξουν μετά την 23η αγωνιστική και τα αποτελέσματα στα Αρσεναλ – Λίβερπουλ και Μπρέντφορντ- Μάντσεστερ Σίτι…

Δείτε τις πιθανότητες που βγάζει το supercomputer:

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024