Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προσφεύγει στην FIFA ελέω Μπενραχμά η Λιόν

Προσφεύγει στην FIFA ελέω Μπενραχμά η Λιόν

Η Λιόν είναι… έξαλλη με την Γουέστ Χαμ και προσφεύγει στην FIFA για την ακύρωση της μεταγραφής του Σαϊντ Μπενραχμά.

Η Λιόν δεν κρύβει την οργή της για τη συμπεριφορά της διοίκησης της Γουέστ Χαμ και σκοπεύει να την καταγγείλει στη FIFA για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Σαϊντ Μπενραχμά.

Οι «λιονέ» συμφώνησαν με τα «σφυριά» για τον δανεισμό του έως το τέλος της σεζόν, αλλά η ομάδα του Λονδίνου δεν έστειλε τα χαρτιά στον προβλεπόμενο χρόνο, με συνέπεια να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και ν’ ακυρωθεί η μεταγραφή.

Η γαλλική ομάδα κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού από τη Γουέστ Χαμ και θα την καταγγείλει στην παγκόσμια ομοσπονδία για αθέτηση συμφωνίας. Ο Αλγερινός εξτρέμ ήταν έτοιμος να μετακομίσει στη Γαλλία, μετά από τα 24 γκολ που πέτυχε σε 146 επίσημα ματς με την αγγλική ομάδα τα τελευταία έξι χρόνια, αλλά την τελευταία στιγμή ακυρώθηκε η μεταγραφή.

Η Λιόν ψάχνει το «μπαμ» με την επιστροφή του Μπενζεμά

Η Λιόν θέλει να κάνει το κόλπο-γκρόσο μέσα στον Ιανουάριο και να εντάξει στο δυναμικό της τον Καρίμ Μπενζεμά, πραγματοποιώντας την μεγάλη επιστροφή στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, η γαλλική ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί την περίεργη κατάσταση που επικρατεί με τον Καρίμ Μπενζεμά στη Σαουδική Αραβία, ο οποίος απείχε από την προετοιμασία της ομάδας του για δύο εβδομάδες χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο, και να τον εντάξει ξανά στο δυναμικό της.

Όπως υποστηρίζει το «RMC», οι «Λιονέ» κάνουν όνειρα προκειμένου να αποκτήσουν τον έμπειρο Γάλλο στράικερ του οποίου το μέλλον εξακολουθεί να βρίσκεται στον «αέρα» τις τελευταίες ημέρες. Βέβαια, στο στρατόπεδο της Λυών γνωρίζουν ότι η υπόθεση είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς 0 36χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026, ενώ δεν είναι εφικτό να του προσφέρουν τα χρήματα που λαμβάνει από την Αλ Ιτιχάντ.

Ο Μπενζεμά το τελευταίο διάστημα αποτελεί μεταγραφικό στόχο για αρκετές ομάδες της Premier League, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Άρσεναλ να έχουν συνδεθεί περισσότερο με την περίπτωση του άλλοτε επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024