
Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με Τάισον και Μουργκ για νέα συμβόλαια
Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τους Τάισον και Μουργκ για την ανανέωση των συμβολαίων τους.
Ο ΠΑΟΚ αρχίζει να κλείνει μία-μία τις εκκρεμότητες που έχει αναφορικά με συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.
Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος του Βορρά ήρθε σε συμφωνία των συμβολαίων του Μουργκ αλλά και του Τάισον.
Αναλυτικότερα, ο Τάισον θα επεκτείνει την παραμονή του στην Θεσσαλονίκη για ακόμη έναν χρόνο, την ώρα που ο Μουργκ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων.
Ο επόμενος είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ταυτόχρονα, στον ΠΑΟΚ αναμένουν να επισημοποιηθεί και η συμφωνία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να παραμένει στο τιμόνι του Δικεφάλου για άλλα τρία χρόνια.
Τάισον και Μουργκ είναι δυο από τους πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, με τον Βραζιλιάνο να μετρά 4 γκολ και 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και τον Αυστριακό, 9 γκολ και 3 ασίστ!
- Συνταγή: Chimichanga με κοτόπουλο και αβοκάντο
- Υπόθεση Έπσταϊν: Στο στόχαστρο ο υπουργός Εμπορίου, Χάουαρντ Λάτνικ – «Είναι παθολογικός ψεύτης» λένε οι Δημοκρατικοί
- Ο πόλεμος θα τελειώσει σύντομα, λέει ο Τραμπ – Συνεχίζονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στον Λίβανο
- Τι έδειξε μια νέα έρευνα για τη μεσογειακή διατροφή;
- Ανεβαίνει ο υδράργυρος – Καλοκαιρινός ο καιρός και σήμερα
- Γυναίκες ξαναγράφουν την ιστορία στη Wikipedia: Ένας αγώνας ενάντια στην ανισότητα



