Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωσε τους Μενέντες και Γιόβαντσιτς η Κηφισιά (pic)

Ανακοίνωσε τους Μενέντες και Γιόβαντσιτς η Κηφισιά (pic)

Δύο μεταγραφές από την ομάδα των Βορείων Προαστίων, που προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η Κηφισιά συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ της προκειμένου να φανεί όσο το δυνατόν πιο δυνατή στην μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, ανακοίνωσε την απόκτηση του Σόναταν Ντιέγκο Μενέντες, ο οποίος πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από τον Άρη.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στους κίτρινους, στους οποίους κατέγραψε συνολικά 22 συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ και δύο ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιά:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Σονατάν Ντιέγκο Μενέντες, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός.

Ο Σονατάν Ντιέγκο Μενέντες γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1994 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Τσατσαρίτα Τζούνιορς, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα του συλλόγου. Όσα σπουδαία πέτυχε με τον σύλλογο της πατρίδας του έφεραν τη μεταγραφή στη Σεβίλλη το 2012.

Με τη β’ ομάδα της Σεβίλλης κατέγραψε 56 συμμετοχές πριν επιστρέψει στην Τσατσαρίτα Τζούνιορς. Το 2016 μετακόμισε στην Ταγιέρες, στην οποία είχε μια γεμάτη διετία με 31 συμμετοχές και 10 γκολ στην Primera Division της Αργεντινής.

Όσα σπουδαία πέτυχε με την Ταγιέρες έφεραν τη μεταγραφή στην Ιντεπεντιέτε, η οποία δαπάνησε το ποσό των 2.4 εκατομμυρίων για να τον αποκτήσει. Εν συνεχεία αγωνίστηκε, ως δανεικός, στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ και, ξανά, την Ταγιέρες.

Το 2021 βρέθηκε στο MLS με τη Ρεάλ Σολτ Λέικ. Το 2022/23 αγωνίστηκε για έξι μήνες στη Βελέζ Σάρσφιλντ και άλλους έξι στη Νιουελς Ολντ Μπόις, πριν πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, τη φανέλα του οποίου φόρεσε 22 φορές σε Stoiximan Super League, Κύπελλο Ελλάδας Betsson και Europa Conference League.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ντούσαν Γιόβαντσιτς η Κηφισιά

Την απόκτηση του Ντούσαν Γιόβαντσιτς μέχρι το τέλος της σεζόν, ως δανεικού από την Αστάνα, ανακοίνωσε η Κηφισιά. Ο 33χρονος Σέρβος αμυντικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ομπιλιτς, στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Σλάβια Βελιγραδίου, Σουμάντζιγια, Ζέμουν, Μπόρατς Τσάτσακ και Βοϊβοντίνα και το 2018 πήρε μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα.

Με τον ιστορικό σύλλογο του Βελιγραδίου κατέγραψε συνολικά 68 συμμετοχές και πανηγύρισε την κατάκτηση δύο πρωταθλήματων, πριν ξενιτευτεί για πρώτη φορά, για λογαριασμό της τουρκικής Ριζεσπόρ.

Από εκεί δόθηκε δανεικός στην Τομπόλ Κοστανάι, την οποία βοήθησε ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το σούπερ καπ στο Καζακστάν και εν συνεχεία εντάχθηκε στην ομάδα με κανονική μεταγραφή.

Την περσινή περίοδο μεταγράφηκε στην Αστάνα, με την οποία κατέκτησε ακόμη ένα σούπερ καπ στο Καζακστάν, ενώ τη φετινή περίοδο συμμετείχε στους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας σε Champions League, Europa League και Europa Conference League.

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024